Kookworkshop met bier

Koken met bier kan in Culinair Centrum in de omgeving van Helmond en Eindhoven! In veel menu's komt bier goed tot zijn recht. U bereidt samen een seizoensmenu met o.a. Witbier, dubbel, tripple, quadruppel, geuzebier niets is ons te gek en het smaakt allemaal even heerlijk. We koken met verschillende ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren uit Noord-Brabant!

kookworkshop met bier € 45,00

Een bijpassend bierarrangement erbij drinken kan voor € 20,00 per persoon

Bierproeverij met diner € 67,50

Wilt u graag een bierproeverij van ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren uit de streek? Het verhaal achter het ontstaan van het bier wordt vertelt door een biersommelier en u proeft onder begeleiding 5 speciaalbieren. Deze uitleg en proeverij duurt 1 1/2 uur. Hierna serveren wij een 3-gangen menu voor stoere mannen en vrouwen met grote stukken vlees van onze eigen Primogrill barbecue, ook bereidt met bier, inclusief bijpassende bieren geserveerd in flessen op tafel. (ook eventueel frisdrank, bier van de tap of wijn)

Te boeken voor groepen vanaf 12 personen. Eventueel is de proeverij ook te combineren met een kookworkshop.

Inschrijven kan eenvoudig door het sturen van een of door het contactformulier te gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen.