Actief uit eten

Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven. Onder begeleiding van een professionele kok kook je samen met de andere gasten een diner van verschillende gerechten. We koken altijd met de seizoenen, zonder pakjes en met pure ingredienten.

Kookworkshop voor 2 personen

Wij ontvangen je graag om 18.00 uur met een amuse van de kok en een heerlijk aperitief. Daarna ga je samen met de andere gasten in de keuken aan de slag. Tussen 20.00 uur en 20.30 uur ga je, eventeel alleen met je eigen gezelschap, aan tafel en worden de gerechten uitgeserveerd. Onze deuren sluiten om 23.00 uur.

Op diverse avonden kun je bij ons komen koken en eten. Kijk voor de actuele data in onze agenda. De kosten bedragen € 49,50 per persoon exclusief drank. De prijzen vermeld in de agenda zijn inclusief een drankarrangement. Ook dat is mogelijk.

Wij schenken bij de gerechten bijpassende wijnen. Ook is het mogelijk om tegen meerprijs een kwaliteitswijn te drinken bij de gerechten of een likeurtje bij de koffie.

Reserveren?

Wilt u reserveren: bel 0492-381565 of 06-83206193. Mailen kan natuurlijk ook.

Ook samen koken met grote groepen tot 100 personen behoort tot de mogelijkheden. Vraag een offerte op of bel voor de mogelijkheden.