Open inschrijving

De onderstaande workshops zijn te reserveren vanaf 1 persoon. Je komt dan samen met andere gasten in een groep.

Voor groepen vanaf 8 personen kun je iedere dag van de week boeken. Vraag naar de beschikbaarheid [javascript protected email address] of bel 0492-381565.

Let op: Wij hebben twee keukens en twee restaurants. Dus ook op dagen dat er in de agenda een workshop gepland staat kunnen wij ruimte hebben voor een besloten groep voor een kookworkshop. Bel 06-83206193 voor beschikbaarheid.

Koken met de Rozario(VOL)

Koken met de Rozario(VOL)dinsdag 24-10-2017

De masterclass op 24-10 is vol! Op 31-10 geeft Jermain de Rozario van het gelijknamige restaurant in Helmond een twee masterclass. Hij geeft veel tips en leert je koken met veel meer smaak. Hier kun je je daarvoor inschrijven.

Masterclass Big Green Egg (VOL)

Masterclass Big Green Egg (VOL)zondag 29-10-2017

BBQ Masterclass Big green egg (BGE) onder leiding van pitmaster John. Heb je al vaker gewerkt met de keramische BBQ en wil je nog meer de fijne kneepjes leren. Kom dan naar deze BBQ workshop.

Workshop wild

Workshop wildmaandag 30-10-2017

Leer een goed wild menu koken onder leiding van onze kok Jan.

Koken met de Rozario (VOL)

Koken met de Rozario (VOL)dinsdag 31-10-2017

Op 31-10 geeft Jermain de Rozario van het gelijknamige restaurant in Helmond een masterclass. Hij geeft veel tips en leert je koken met veel meer smaak. Hier kun je je daarvoor inschrijven.

Tapas/fingerfood (VOL)

Tapas/fingerfood (VOL)zaterdag 11-11-2017

Tapas kookworkshop waar je veel verschillende gerechten leert maken. Lekker met verse kruiden werken, samen smaakvolle hapjes maken en daarna gezellig samen eten.

Kerst-kookworkshop

Kerst-kookworkshopmaandag 20-11-2017

Goed voorbereid aan een kerstdiner beginnen? Kom dan naar deze kookworkshop en leer hoe ook jij met kerst zonder stress gezellig mee kunt genieten van je kerstdiner.

Italiaanse kookworkshop (VOL)

Italiaanse kookworkshop (VOL)zaterdag 25-11-2017

Italiaans koken staat voor puur genieten! Heerlijke verse ingrediënten en smaakvolle recepten zorgen voor een avond in warme sferen. Leer pasta, pesto en tiramisu maken en geniet van een heerlijke avond.

Kerstdiner(VOL)

Kerstdiner(VOL)maandag 27-11-2017

Goed voorbereid aan een kerstdiner beginnen? Leer in deze workshop een heel kerstmenu maken onder leiding van onze kok.

De stoomoven

De stoomovenmaandag 15-01-2018

Leer koken met de stoomoven van soep, vis, vlees, tot zelfs desserts. Onze koks geven je tips en trucs en leggen je de werking uit van de verschillende stoomovens.

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop dinsdag 23-01-2018

Italiaans leren koken onder leiding van Enzo, de Italiaanse chefkok van Italiaans restaurant Al Vesuvio uit Gemert staat voor authentieke receptuur met heel veel smaak.

Kookcursus beginners

Kookcursus beginners maandag 19-02-2018

In deze kookcursus voor beginners leer je de basistechnieken van koken. Met een kleine groep ga je zelf aan de slag in een professionele keuken.

BBQ workshop BGE

BBQ workshop BGEzaterdag 24-02-2018

Barbecue workshop op Big green Egg en Primogrill. Leer bakken, braden, grillen, direct en indirect grillen en veel andere technieken.

Kookcursus les 2

Kookcursus les 2maandag 05-03-2018

Bij kookles Eindhoven leert u de basistechnieken van koken. Met een kleine groep gaat u zelf aan de slag in een professionele keuken.

Indisch koken

Indisch koken dinsdag 13-03-2018

De Indonesische keuken is heel populair in Nederland. Wil jij graag leren hoe je zelf de beste saté saus maakt, een smaakvolle redang of ikan bali bereidt, schrijf je dan in voor deze kookworkshop onder leiding van onze chef Marcel.

Kookcursus les 3

Kookcursus les 3maandag 19-03-2018

Kookcursus les 4

Kookcursus les 4 maandag 09-04-2018