Agenda

Bent u alleen of met een groep onder de 8 personen? Dan kunt u zich op onderstaande data individueel inschrijven voor een thema kookworkshop naar keuze.

Voor groepen vanaf 8 personen kunt u iedere dag van de week boeken. Informeer naar de beschikbaarheid via mail of bel 0492-381565.

Let op: Wij hebben twee keukens en twee restaurants. Dus ook op dagen dat er in de agenda een workshop gepland staat kunnen wij ruimte hebben voor een besloten groep voor een kookworkshop. Bel ons voor beschikbaarheid.

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop maandag 28-05-2018

Italiaans leren koken onder leiding van onze kok Jan, kan bij deze kookworkshop. Pasta, pesto, tomatensaus en nog veel meer. Andere gerechten leren maken? Geef het ons door en we houden er rekening mee.

Kookcursus beginners

Kookcursus beginners dinsdag 29-05-2018

In onze vier kooklessen leer je diverse technieken zoals vlees en vis op de juiste manier bakken maar ook mooie sauzen maken, diverse soorten mousse maken. Wil je graag beter leren koken dan is deze cursus iets voor je!

Kookcursus gevorderden

Kookcursus gevorderden dinsdag 29-05-2018

In deze kookcursus van 4 lessen voor gevorderden leer je diverse technieken en leuke verrassende gerechten koken die je kunt gebruiken als je uitgebreid thuis wilt koken.

Big green egg workshop (VOL)

Big green egg workshop (VOL)vrijdag 01-06-2018

Leren werken met de keramische BBQ van Big green Egg of Primogrill. Bakken, braden, grillen, slow-cooking. Onze pitmaster John zal je alles vertellen over het werken met de BBQ.

Tapas/fingerfood

Tapas/fingerfoodmaandag 04-06-2018

Tapas kookworkshop waar je veel verschillende gerechten leert maken. Lekker met verse kruiden werken, samen smaakvolle hapjes maken en daarna gezellig samen eten.

De stoomoven

De stoomovendinsdag 12-06-2018

Leer koken met de stoomoven van soep, vis, vlees, tot zelfs desserts. Onze koks geven je tips en trucs en leggen je de werking uit van de verschillende stoomovens.

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop dinsdag 04-09-2018

Italiaans koken staat voor puur genieten! Heerlijke verse ingrediënten en smaakvolle recepten zorgen voor een avond in warme sferen. Leer pasta maken en diverse andere culinaire gerechten en geniet van een heerlijke avond.

Sushi workshop

Sushi workshopmaandag 10-09-2018

Onder begeleiding van Kean, eigenaar van het hippe restaurant Roka te Helmond ga je zelf aan de slag met het bereiden van diverse soorten sushi. We bereiden ook diverse andere gerechten.

Patisserie

Patisseriezaterdag 29-09-2018

Leer diverse soorten taarten bakken zoals kapsel beslag, biscuitdeeg, chocoladetaart etc.

Workshop wild

Workshop wilddinsdag 30-10-2018

Leer een goed wild menu koken onder leiding van onze kok Jan.

Kerst-kookworkshop

Kerst-kookworkshopdinsdag 20-11-2018

Goed voorbereid aan een kerstdiner beginnen? Kom dan naar deze kookworkshop en leer hoe ook jij met kerst zonder stress gezellig mee kunt genieten van je kerstdiner.