Algemene voorwaarden

Bij aanmelding van een kookworkshop, ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Geen bericht is goed bericht!

Een aanmelding voor een open inschrijving is onder voorbehoud van deelname van minimaal 8 personen. Je ontvangt uiterlijk 1 dag vooraf bericht als dit aantal niet worden gehaald. Geen nieuws is dus goed nieuws!

Je hoeft niets mee te brengen:

Wij hebben schorten te leen. Bij een all-in arrangement is het menu, bier, frisdranken, huiswijnen, koffie en thee inbegrepen.

Inschrijven:

Je kunt je inschrijven door middel van het inschrijfformulier op onze website. Je reservering is definitief als wij je contactgegevens hebben mogen ontvangen (naam, telefoonnummer en e-mailadres). Daarna sturen wij je per ommegaande een bevestigingsmail en is je boeking definitief.

Annulering:

Het overgrote deel van onze boekingen vindt ruim van tevoren plaats. Het is zeer moeilijk om op korte termijn vervanging te vinden voor annuleringen. Daarom zijn wij genoodzaakt om onze voorwaarden strikt te hanteren. Indien je wilt annuleren, gelden de volgende regels:

  • Binnen 3 dagen voor aanvang van de kookworkshop: 75 % van het totale bedrag wordt in rekening gebracht.
  • Op de dag van de kookworkshop: je bent het hele bedrag verschuldigd.

Mocht de workshop niet doorgaan wegens te weinig aanmeldingen, dan storten wij je betaling binnen een week na de geplande datum retour.

Betaling:

Om ervoor te zorgen dat reserveren voor de vrije inschrijfmiddag of avond niet vrijblijvend is, verzoeken wij je vriendelijk ervoor te zorgen dat je na de bevestiging van de reservering het bedrag, zoals vermeld in de bevestigingsmail, naar ons overmaakt. Dit kun je storten op rekeningnummer NL18 RABO 0119.1629.70 ten name van Culinair Centrum Aarle-Rixtel. Vergeet hierbij niet te vermelden: ‘naam’ waarop de reservering is geplaatst en ‘datum’ van de kookworkshop waarvoor je jezelf hebt aangemeld. De betaling ontvangen wij graag uiterlijk een week voorafgaand aan de kookworkshop.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.