Aspergediner
Asperges bereiden is een kunst! Voor deze ene avond laten we dat over aan onze gastkok Hans Claas.
Samen met hem organiseren wij in kookstudio Culinair Centrum Aarle-Rixtel een asperge avond met een 6 gangen diner waarbij we bij iedere gang een gerecht serveren waarin asperges verwerkt zijn.
Uiteraard komen de asperges van een van de Laarbeekse kwekers.
Onze wijnen worden geselecteerd door van Eyck wijnkelders passend bij de gerechten zodat er verrassende wijn-spijs combinaties zullen ontstaan.
Datum: vrijdag 25 mei vanaf 19.00 uur
Prijs: € 65,00 incl. wijnarrangement en koffie compleet
Alleen op reservering. Dit kan telefonisch: 06-83206193 of door onderstaand formulier in te vullen.
Het aspergemenu
Welkomstcocktail met amuse
***
Sashimi van zalm met in citrus gemarineerde asperges en wasabi-crème
***
Aspergebouillon en een crostini met zalf van velderwtjes waarop garnaaltjes
***
Krokant gebakken sukade van het Black Angusrund met groene asperges en lenteui
***
Groene aspergekaas met kletzenbrood
***
Pavlova met gekarameliseerde asperges
***
Koffie met friandise
Onze andere data voor de wine & dine avonden zijn:
zaterdag 30-06 wine & dine Italiaanse avond vanaf 19.00 uur
zondag 28-10 wine & dine wildmenu vanaf 17.00 uur
zaterdag 10-11 wine & dine 25 gangenmenu vanaf 17.00 uur