Brabant bakt met lange vingers

Op zondag 6 maart van 14.00 tot 18.00 uur vindt de tweede editie van de bakwedstrijd "Brabant bakt met lange vingers"plaats.

U bent welkom om aan dit event mee te doen, maar uiteraard kunt u ook komen kijken tussen 14.00 en 17.00 uur

Meedoen aan de bakwedstrijd?

Lees hieronder hoe ook jij kunt meedoen met deze bakwedstrijd.

Spelregels:

  • Stuur [javascript protected email address] een recept in waarin lange vingers of meringues zijn verwerkt voor maandag 29 februari. Het mag een baksel zijn maar ook een dessert, mousse, bavarois of ijs. Voorwaarden is dat het onder patisserie valt.
  • De jury zal uit alle inzendingen de finalisten nomineren.
  • De genomineerden moeten hun recept bereiden in de keuken van kookstudio culinair centrum op zondag 6 maart.
  • De genomineerden brengen zelf alle ingrediënten en benodigdheden voor het recept zelf mee.
  • De kosten van de ingrediënten worden vergoed na het overleggen van inkoopbonnen.
  • Het culinair centrum stelt alle apparatuur en keukenmaterialen beschikbaar.
  • De finalisten hebben 3 uur de tijd incl. voorbereidingstijd om hun gerecht te presenteren. Starttijd is 14.00 uur, ontvangst vanaf 13.00 uur.
  • De jury zal om 17.00 uur de winnaar van de KITCHENAID MIXER bekendmaken.
  • De inzending zal beoordeeld worden op, Smaak, Originaliteit, Opmaak, Creativiteit, Techniek.

Doe jij ook mee met de bakwedstrijd Brabant bakt met lange vingers?