Barbecue les

Workshop Big green egg, kortweg BGE genoemd of primogrill volgen? Kom dan naar onze BBQ workshop en leer culinaire gerechten maken op de barbecue.

In deze kookworkshop leren we je werken met de Big green egg, BGE of Primogrill We besteden aandacht aan het aansteken van de barbecue. Je leert de verschillende bereidingswijzen zoals direct en indirect grillen, roken, en wat slow cooking is. Ook vertellen wij je alles over de verschillende soorten houtskool en rookhout. Wij hebben een Big green egg en Primo grill en diverse gasbarbecues van Outdoorchef. Ook beschikken we over een originele smockey rookoven die op hout gestookt wordt. We koken een heel diner op de keramische barbecue. Amuses, voorgerechten, mooie vlees- en visgerechten en zelfs een dessert leer je erop bereiden. Alle gerechten eet je samen met de andere gasten buiten op tijdens de workshop.

Datum: vrijdag 29 maart 2019 van 18.00 uur tot 22.00 uur

Prijs: € 67,50 inclusief tafelwater, frisdrank, wijn, bier, koffie en thee. 

Inschrijven workshop

Schrijf je nu in

Als je je in wilt schrijven voor deze kookworkshop, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan direct een bevestiging van de inschrijving.