BBQ workshop

Haal meer uit je barbecue met de BBQ workshop bij Kookstudio Culinair Centrum. In deze kookworkshop leer je een heel diner koken op de barbecue. Van amuses, voorgerechten, vlees- en visgerechten tot een lekker dessert, je kunt het allemaal bereiden op de barbecue. Daarnaast maak je prachtige salades en leer je ook zelf sauzen maken. Dit allemaal onder begeleiding van een professionele kok die je verschillende tips en trucs kan laten zien. Er zijn cursussen voor beginners, gevorderden en specialistische kookworkshops.

Verschillende barbecues   

Wij hebben verschillende professionele barbecues tot onze beschikbaar zodat je tijdens de BBQ workshop goed uit de voeten kunt. Bijvoorbeeld een keramische Primogrill en een Big green Egg en voldoende Outdoorchef barbecues zodat je zelf aan de slag kunt. Ook hebben we een originele smokey rookoven waarop we bijvoorbeeld zalm of buikspek kunnen roken. Uiteraard eten we bij mooi weer buiten op ons terras.

Big Green Egg

Wij hebben ook een specialistische BBQ workshop in ons assortiment. Leer omgaan met de Big Green Egg, kortweg BGE genoemd, of primogrill. In deze kookworkshop leren we u werken met de BGE. U leert de verschillende bereidingswijzen zoals direct en indirect grillen, roken, en wat slow cooking is. We leggen uit hoe u het beste deze barbecue aan kunt steken en vertellen u alles over de verschillende soorten houtskool en rookhout. We koken een heel diner op de keramische barbecue. Uiteraard eet je samen met de andere gasten ook alle gerechten op. Dat doen we zowel binnen als buiten, afhankelijk van het weer.

Workshop volgen

Wil je een BBQ workshop volgen? Kijk dan in onze agenda wanneer de verschillende workshops gegeven worden. Het is mogelijk om je individueel in te schrijven of met een paar personen. Ben je met een grote groep? Dan is het ook mogelijk om een BBQ workshop te volgen op een gewenste datum. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel is de toonaangevende kookstudio. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren en verschillende workshops volgens zoals een BBQ workshop maar ook een Italiaanse kookworkshop of een workshop tapas maken. Onze studio is ook zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeestjes of een jubileum. Van jong tot oud kan bij ons actief meedoen. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op.