Kookworkshop als bedrijfsuitje

Voor bedrijfsuitjes in de omgeving van Helmond en Eindhoven is onze kookstudio zeer geschikt. Een kookworkshop als bedrijfsuitje in de  omgeving Helmond voor groepen van 8 tot 100 personen is zeer populair. Liever toch een leuke feestavond met DJ en heerlijke hapjes, of een receptie met borrelgarnituur? Ook dat kan! Een kookworkshop als bedrijfsuitje in Helmond beleef je bij Culinair Centrum op een actieve manier! In een informele sfeer kook je allemaal tegelijk ongeveer 1 1/2 uur samen in onze professionele keuken onder begeleiding van een of meerdere koks. Na het koken van het menu wat we vooraf samen hebben besproken, gaan jullie samen aan tafel en geniet je in een van onze sfeervolle restaurants van jullie zelfgekookte diner. Voor mensen met een allergie of dieet bereiden we een aangepast menu!

Iedereen voelt zich thuis

Iedereen zal zich direct thuis voelen in onze sfeervolle ruimtes want je beschikt samen met je gasten over je eigen keuken en restaurant. Je gasten tappen zelf het bier en schenken bijpassende wijntjes bij de gerechten! Ook dekken zij zelf sfeervol de tafel. De afwas mogen jullie laten staan! De recepten ontvangen jullie achteraf digitaal. Voor een onbezorgde avond laat je bij binnenkomst de verdere organisatie over aan de gastvrouw!

Prijzen kookworkshops

Wij bieden diverse menu's vanaf € 42,50 boven 20 personen. Inclusief consumpties kun je al een geweldig bedrijfsuitje in omgeving Helmond of Eindhoven hebben vanaf € 59,50 per persoon. Wij bieden diverse menu’s waar je gasten allemaal van zullen smullen. Maar maken ook graag een menu geheel naar de wensen en het budget van jou als klant.

Enkele menusuggesties vind je hier.

De prijzen van de kookworkshops zijn mogelijk exclusief of inclusief drank. (Sterke dranken zijn op nacalculatie.)

Prijzen vanaf:

  • groep 8-20 personen € 61,00 (4 uur)
  • 21-30 personen € 65,00 (5 uur)
  • Bij bedrijfsuitjes met grote groepen vanaf 30 personen maken wij graag een prijsopgave op maat met een menu naar wens en budget.
  • Ben je met een heel klein groepje dan kun je ook aansluiten bij onze open inschrijfavonden. Kijk in de agenda voor de actuele data.