Wat vinden anderen van ons:

Bedrijfsuitje

Wij hebben een superleuk teamuitje beleefd bij Kookstudio Culinair Centrum. Dorothe was heel enthousiast bij aankomst en het gebak viel in de smaak. Bij de pubquiz deed iedereen fanatiek mee. Onze mannen hebben goed hun best gedaan in de keuken en aan de bar en iedereen was heel erg te spreken over het eten en de hele entourage. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.
Knaapen Groep Son

Teamdag basisschool

Soms heb je van die dagen dat alles klopt; dat was gisteren ook zo op de teamdag die hier heeft plaatsgevonden.
Mooi weer, een spontane gastvrouw, leuke collega's en activiteiten die voor iedereen passen. Koffie met en stuk vers gebak en daarna spelletjes van Escape in the City. Dit was erg leuk en passend bij het team. Daarna in alle rust een goedverzorgde lunch en voldoende ruimte om met elkaar te kletsen en even over andere dingen dan het werk te praten. Daarna heerlijk koken, zonder zorgen over de afwas en de recepten; we werden aan alle kanten goed geholpen. Natuurlijk was het zelfgemaakte diner de kers op de taart ! Mocht je nog op zoek zijn naar een teamuitje voor groepen van 15 tot 100 personen? Stop met zoeken, je hebt het nu gevonden. Doen !
Petra de vendelier Helmond

Kerstfeest

Met ons hele bedrijf (ca. 45 personen) hebben wij hier gezamenlijk ons eigen Kerstdiner bereid. Heerlijk menu met veel variatie (mooie producten) en de begeleiding was perfect; voldoende uitleg en ondersteuning waar nodig, maar ook de vrijheid om zelf aan de slag te gaan. Gastvrouw Dorothé zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en is duidelijk in haar element in deze kookstudio. Een hele geslaagde avond op een erg leuke locatie.

Helene

Kom ook samen koken en genieten van een gezellige avond!