Bruiloft vieren?

Je bruiloft is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Een feest daarvoor vier je graag op je eigen wijze.  Dat kan een klein intiem feest zijn met een lunch of receptie, een diner met vrienden en familie of een groot feest met 150 gasten en een DJ of orkest.

Sfeervolle locatie voor bruiloft in de omgeving van Helmond en Eindhoven

Culinair Centrum is meer dan alleen een kookstudio. We beschikken over twee sfeervolle, intiem en modern ruimtes die ingericht zijn naar de huidige eisen van deze tijd. Onze keukens kunnen we zodanig afschermen zodat je ze niet ziet en dus niet het idee hebt dat je in de keuken zit. Daardoor is onze locatie ook zeer geschikt als feestlocatie voor een bruiloft.

Gastvrije locatie Helmond

Onze gastvrijheid is alom bekend. Gastvrouw Dorothé ontvangt jullie hartelijk en zal samen met haar team zorgen dat jullie het feest van je leven vieren op je eigen wijze. Of het nu het organiseren van de receptie met een spetterende welkomstcocktail is, een feestavond met life muziek of een spectaculaire afsluiting, Dorothé denkt graag met jullie mee!

Gastronomie

Bij een bruiloft wil je ook graag lekker eten, een buffet, walking diner of luxe 5-gangen diner met bijpassende wijnen. De koks van Culinair Centrum bereiden graag hapjes of een heel diner voor jullie. Wij beschikken ook over enkele prachtig keramische barbecues van Big Green Egg en Primogrill en verzorgen dus ook graag een bbq buffet.

Wij zitten vol ideeën maar luisteren ook graag naar jullie wensen.

De mogelijkheden voor een bruiloft zijn divers:

  • Feestelijke lunch
  • Diner
  • Buffet met feestavond
  • Receptie met borrel en hapje
  • Kookworkshop met diner

Bruiloft Daan en Sanne

Wij hebben onze bruiloft met een uitgebreid diner samen met onze gasten gevierd bij Culinair Centrum. Het diner hebben we zelf samen met Dorothe uitgekozen. Zij was erg flexibel en we hebben dus veel gerechten zelf uitgekozen. Voor de allerkleinste kinderen had de kok een speciaal kindermenu gekookt.Dus ook onze jongste gasten voelden zich thuis en hebben zich prima vermaakt.

Sanne en Daan