Je gastvrouw Dorothé

In 2012 kocht ik kookstudio Culinair Centrum en daarmee heb ik mijn passie voor het leven gevonden! Zonder horeca ervaring maar wel met een enorme drive om andere mensen een fijne avond te bezorgen begon ik aan een waar avontuur. Als gastvrouw en organisator zorg ik nu dat iedere kookworkshop vlekkeloos verloopt, dat de gasten zich thuis voelen en lekker hun gang kunnen gaan. Voor de begeleiding van de kookworkshops zorgen de koks die heel relaxed samen met de gasten een mooi menu koken.

Samen koken is genieten!

Ik heb een grote passie voor eten en mooie verse ingredienten. Ik vind het erg leuk om samen met anderen te koken en te eten want samen koken is genieten! Door samen koken en eten ontstaan nieuwe vriendschappen.

Krentenbrood bakken

Bij ons thuis was eten vroeger geen feest maar even snel een moment op de dag en daarna gingen vader en moeder weer door met hun werk. We aten gewoon aardappels, met bloemkool en worst en er was weinig variatie. Koken met kruiden werd ook niet gewaardeerd. Bij oma werd altijd krentenbrood gebakken of een heerlijke bouillon getrokken en dat rook zo lekker. Ook mijn oom en tante maakten bijzondere gerechten zoals kalfstong wat ik niet lekker vond maar wel bijzonder.

Vier het leven met een lach

Al jong verzamelde ik recepten uit allerlei boeken en tijdschriften en later nodigde ik bij alle mogelijke gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes en kerst- of paasfeest iedereen uit voor dinertjes. Ook onze kinderen hielpen dan graag bij het koken en al op jonge leeftijd kookten wij samen het kerstdiner waarbij de kinderen fantastische dessertbuffets maakten. Nog steeds koken we samen ons kerstmenu met de kinderen en zo genieten we samen met familie en vrienden van veel gezellige momenten in ons drukke bestaan.

Informele sfeer

In de kookstudio zorg ik als gastvrouw graag dat de gasten het naar hun zin hebben en een onvergetelijke avond beleven samen met vrienden, familie of collega's. Samen met mijn koks die voor de begeleiding zorgen tijdens de kookworkshops maken we van iedere avond een waar feest!

Mijn motto is: What you see is what you get! en dat geldt ook voor wat er op de borden komt in de kookstudio.