Escape dinner spel

Bij binnenkomst worden jullie ontvangen met een bubbeltje of een lekker biertje en een amuse van onze kok. Na een half uurtje borrelen gaan jullie aan tafel. Je tafelgenoten worden je teammaatjes en samen lossen jullie tussen de gangen diverse puzzels, vragen en raadsels op. Gespreksstof genoeg dus! Een professionele spelleider is de hele avond aanwezig en zorgt dat het spel enthousiast gespeeld wordt en iedereen meedoet. Een team komt als beste uit de bus en ontvangt uiteraard een ludieke teamprijs.

Persoonlijke touch

Tijdens een heerlijk diner ontrafel je samen met je team de meest uiteenlopende vragen en raadsels. Samen met jullie, de organisatie van de activiteit, personaliseren we een aantal vragen, foto’s en raadsels die in het spel worden verwerkt. Weet jullie team bijvoorbeeld hoeveel medewerkers het bedrijf heeft, hoe de hoogste baas heet, wanneer de organisatie is opgericht, welke medewerker altijd gaat snowboarden of wie verre vakanties maakt?

Het diner en het spel nemen totaal vier uur in beslag.

Diner 3 gangenmenu € 28,50 p.p

Diner 4 gangenmenu € 33,50 p.p

Escape room dinnerspel  € 19,95 p.p

Drankafkoop voor 4 uur € 16,50 p.p

In samenwerking met en escaperoom in de buurt kunnen we deze activiteit ook aanbieden in combinatie met een kookworkshop. Prijs escaperoom vanaf € 20,00 p.p