Feestavond met DJ

Heb je een feest te vieren en wil je lekker dansen of gewoon een borrel drinken dan kun je ook in Culinair Centrum terecht.

Wat zijn je wensen?

Wil je een eenvoudig bittergarnituur of lekkere hapjes serveren? Het kan allemaal.

Wij zitten vol ideeën maar luisteren ook graag naar jullie wensen.

Prijzen feestavond

  • Feestavond inclusief borrelgarnituur € 24,50 per persoon
  • Luxe borrelgarnituur € 8,50 per persoon
  • Buffet vanaf € 21,50 per persoon
  • Barbecue buffet vanaf € 22,50 per persoon
  • Walking diner vanaf € 26,00 per persoon
  • Diners vanaf € 28,00 per persoon
  • Afkoop drank € 21,00 per persoon voor 5 uur. (inclusief likeuren en diverse streekbieren).

Deze prijzen gelden vanaf 20 personen.

Feestlocatie

Onze locatie is ook zeer geschikt voor het vieren van een feest met een DJ of orkest. Dus ook als je helemaal geen zin hebt om samen te koken tijdens een kookworkshop, ben je van harte welkom op onze locatie. 

Gastronomie

Bij een verjaardagsfeest wil je misschien gewoon lekker samen eten met de hele familie. Een buffet, walking diner of luxe 5-gangen diner met bijpassende wijnen behoren ook tot de mogelijkheden. De koks van Culinair Centrum bereiden graag hapjes of een heel diner voor jullie. Wij beschikken over enkele prachtige keramische barbecues van Big Green Egg en Primogrill en verzorgen dus ook graag een bbq buffet.

Wij zitten vol ideeën maar luisteren ook graag naar jullie wensen.

Feestavond met DJ en BBQ buffet

Vanavond genoten van een geweldig feest met een DJ en een BBQ buffet bij Culinair Centrum ter gelegenheid van onze 30e verjaardag!! Onbezorgd feest gevierd met voldoende drank en verrassende gerechten van de Big Green Egg en Primogrill barbecue. De zaal was niet te groot voor onze 100 gasten. De inrichting sfeervol, de bediening vlot. De keuken was afgeschermd van de feestzaal dus je had niet het idee dat je in een kookstudio was. Wat ook heerlijk was: voldoende parkeerplaatsen voor de deur.
Martijn en Kim