Feestlocatie Den Bosch

Zoek je een feestlocatie in omgeving Den Bosch? Dan is kookstudio Culinair Centrum zeer geschikt. Onze locatie kun je gebruiken voor een kookworkshop maar ook om een feestje te vieren of een besloten etentje te organiseren zonder dat je zelf hoeft te koken. Of het nu gaat om een personeelsfeest, teamuitje, jubileum, verjaardag of familiedag. Bij ons vier je in een informele sfeer je feest. Ook een huwelijksfeest kun je vieren bij ons. Onze feestlocatie in omgeving Den Bosch, Uden, Veghel en Sint Oedenrode heeft twee prachtige ruimtes die geschikt zijn als restaurant maar ook als sfeervolle feestzaal ingericht kunnen worden voor een feest tot 150 gasten.

Verjaardag

Een kookworkshop volgen is altijd een goed idee. Maar als je jarig bent is het extra gezellig om samen met je vrienden en familie te koken. Of je nu 30, 50 of 80 wordt, het wordt gegarandeerd een gezellige avond. Iedereen kan meedoen. Of je nu jong of oud bent, een ervaren kok of een beginner. Ook kinderen helpen gewoon mee. Gezellig toch om samen met opa en oma te koken? Maar ze kunnen ook spelen met hun zelf meegebrachte speelgoed terwijl de volwassenen een maaltijd bereiden. Vooraf bespreken we verschillende menusuggesties. En natuurlijk wordt er voor een drankje gezorgd.

Feestavond

Wil je liever een gezellige feestavond samen met je collega’s of vrienden? Of wil je je bruiloft bij ons vieren? Ook dat kan. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt met een dj of band en natuurlijk met lekkere hapjes. Maar ook een receptie behoort tot de mogelijkheden. Of misschien wil je een besloten etentje geven ter gelegenheid van een huwelijksjubileum. Onze koks bereiden graag een mooi diner, een walking diner of een heerlijk buffet naar wens voor jullie. En natuurlijk kun je ook samen met je gasten van een buffet op ons terras genieten. Uiteraard mag je ook zelf samen de barbecue bedienen.

Over ons

Culinair Centrum is van oudsher een kookstudio. Onze beide ruimtes werden onlangs sfeervol verbouwd en zijn daardoor nu ook heel geschikt als feestlocatie. In Den Bosch en omgeving moet je daarom bij ons zijn. Veel gasten weten ons al te vinden. Wij hebben gratis parkeerplaatsen voor de deur en zijn makkelijk te bereiken. Wil je meer informatie over onze feestlocatie in omgeving Den Bosch, Uden, Veghel en Sint Oedenrode of een offerte aanvragen? Dat kan altijd. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.