Feestlocatie Eindhoven

Op zoek naar een feestlocatie in de omgeving Eindhoven? Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of een familiedag is kookstudio Culinair Centrum zeer geschikt. Onze kookstudio is erg populair voor groepen van zowel acht als honderd personen. Volg een heerlijke kookworkshop onder begeleiding van een van onze professionele koks. Na afloop wordt de bereide maaltijd natuurlijk gezamenlijk opgegeten onder het genot van een drankje. Maar ook een gezellige feestavond met een dj behoort tot de mogelijkheden. Daardoor kun je bij ons ook terecht als je bijvoorbeeld een bruiloft wilt vieren.

Workshops

Op onze feestlocatie valkbij Eindhoven hebben we een professionele kookstudio waar we workshops geven aan zowel grote als kleine groepen.  In een informele sfeer kook je allemaal tegelijk ongeveer anderhalf uur samen in onze professionele keuken onder begeleiding van een of meerdere koks. We hebben verschillende lekkere menu’s samengesteld zoals een streekmenu of een Italiaans menu. Vooraf wordt het menu besproken. En na afloop gaan jullie samen aan tafel om te genieten van jullie zelfgekookte diner in een van onze sfeervolle restaurants. Het zal een middag of avond zijn waar nog lang over wordt nagepraat.

Feestavond

Wil je liever een gezellige feestavond samen met je collega’s of vrienden? Ook dat kan. We zorgen voor heerlijke hapjes en een dj. Maar ook een receptie behoort tot de mogelijkheden. Of misschien wil je een besloten etentje geven ter gelegenheid van een huwelijksjubileum. Iedereen voelt zich direct thuis in onze sfeervolle ruimtes. Wij hebben twee prachtige ruimtes tot onze beschikking die zowel geschikt zijn als restaurant maar ook als sfeervolle feestzaal. U kunt maximaal 150 gasten ontvangen. Bij onze feestlocatie nabij Eindhoven zijn gratis parkeerplaatsen.

Over ons

Culinair Centrum is van oudsher een kookstudio. Onze beide ruimtes werden onlangs sfeervol verbouwd en zijn daardoor nu ook heel geschikt als feestlocatie. In Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Waalre en omgeving moet je daarom bij ons zijn. Onze koks bereiden graag een mooi diner, een walking diner of een heerlijk buffet naar wens voor jullie. En natuurlijk kun je ook samen met je gasten van een buffet op ons terras genieten. We beschikken over de keramische barbecue, een Big green Egg en Primogrill en hebben ook een smokey Joe. Hierdoor kunnen we een bijzonder buffet voor de gasten bereiden. Uiteraard mag je ook zelf samen de barbecue bedienen. Meer informatie over onze feestlocatie in Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.