Feestlocatie Helmond

Een bijzonder feestje te vieren? Kookstudio Culinair Centrum heeft de ideale feestlocatie voor Helmond, Beek en Donk, Someren, Deurne en omgeving voor je feestje of jubileum Vier je een bijzondere verjaardag? Kom dan gezellig met vrienden en familie bij ons koken onder begeleiding van een professionele kok. Maar ook als je een bruiloft viert hebben wij de ideale feestlocatie. In Helmond en omgeving staan wij zeer goed aangeschreven. Onze kookstudio en feestlocatie zijn erg populair voor groepen van zowel acht als honderd personen.

Verjaardag

Een kookworkshop volgen als je jarig bent wordt vanzelf een feestje samen met je familie en vrienden. Of je nu 30, 50 of 80 wordt, lekker samen koken en eten staat garant voor een gezellige avond. Of je nu jong of oud bent, goed kunt koken of een beginner bent, iedereen kan meedoen. Ook kinderen helpen gewoon mee. Maar ze kunnen ook spelen met hun zelf meegebrachte speelgoed terwijl de volwassenen een maaltijd bereiden. Vooraf bespreken we verschillende menusuggesties. Zo kunnen we een menu samenstellen dat iedereen lekker vindt. En natuurlijk is er een glas wijn of bier bij het eten.

Bruiloft

De mooiste dag van je leven, zo wordt een bruiloft ook wel genoemd. Wij zorgen ervoor dat deze dag onvergetelijk wordt. Onze gastvrijheid is alom bekend. Je wordt hartelijk ontvangen en wij zorgen er voor dat jullie het feest van je leven vieren. Of het nu het organiseren van de receptie met een spetterende welkomstcocktail is, een feestavond met live muziek of een spectaculaire afsluiting, wij denken graag mee. De mogelijkheden zijn zeer divers. Op onze feestlocatie in omgeving Helmond kun je op eigen wijze een feest vieren. Wij hebben twee prachtige ruimtes tot onze beschikking die zowel geschikt zijn als restaurant maar ook als sfeervolle feestzaal. We kunnen maximaal 150 gasten ontvangen.

Over ons

Wij zijn van oudsher een kookstudio waar kookworkshops worden gegeven. Maar onze beide ruimtes werden onlangs sfeervol verbouwd en zijn daardoor nu ook geschikt als feestlocatie. In omgeving Helmond kunnen wij het ideale feest voor je organiseren. Onze koks bereiden graag een mooi diner of een heerlijk buffet naar wens. We kunnen ook voor onze gasten de barbecue aansteken. Informeer naar de diverse mogelijkheden. Nog een groot voordeel is dat we voldoende gratis parkeerplaatsen hebben. Meer informatie over onze feestlocatie in de omgeving van Helmond, Beek en Donk, Someren, Deurne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.