Feestlocatie nodig?

Onze ruimte is ook geschikt als een feestlocatie. Voor een feest met een mooi buffet of voor een borrelarrangement waarbij je niet zelf kookt ben je ook van harte welkom. Bekijk de diverse mogelijkheden voor een geweldig feest.

Beschikbaarheid

Wil je graag weten of de gewenste datum nog vrij is, neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen met 06-83206193, te mailen of te chatten met de chatfunctie.

Teambuilding

Als afsluiting van een intensieve vergadering of training is het erg leuk om in een relaxedte sfeer een culinaire kookworkshop te volgen. Onze koks begeleiden jullie graag bij het bereiden van een heerlijke maaltijd. Na een borrel halfuurtje gaan jullie samen in de keuken aan de slag om een heerlijk menu te koken. Als alles klaar is gaan jullie aan tafel en serveren jullie zelf het diner. Dat wordt genieten.

Kookworkshops

Kookworkshops met groepen of individueel volg je bij Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel, dicht bij Eindhoven en Helmond. Wij hebben een grote kookstudio waar je in onze 2 keukens met 8 tot 100 personen een gezellige en culinaire kookworkshop kunt volgen.

Vergaderen

Culinair Centrum beschikt over twee mooie zalen, goed geschikt zijn voor een vergaderarrangement, training of zakelijk diner. Bij een vergadering, training of feest heb je altijd de beschikking over de gehele locatie. Er zijn geen andere gasten aanwezig.