Feestlocatie Tilburg

Feestje te vieren? Kookstudio Culinair Centrum heeft de ideale feestlocatie in omgeving Tilburg. Of u nu een locatie zoekt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of een familiedag. Onze kookstudio is erg populair voor groepen van zowel acht als honderd personen. Volg een heerlijke kookworkshop samen met je collega’s of vrienden onder begeleiding van een van onze professionele koks. Maar ook voor een bruiloftsfeest hebben we de ideale feestlocatie in Tilburg en omgeving. Houd een gezellige feestavond met een dj en lekkere hapjes. Bij ons zijn de mogelijkheden zeer divers.

Bruiloft

Je bruiloft is een van de belangrijkste dagen in je leven waar je later nog met veel plezier op zult terugkijken. Wij zorgen ervoor dat je bruiloft onvergetelijk wordt. Op onze feestlocatie in omgeving Tilburg kun je op eigen wijze een feest vieren. Wil je een kleine en intieme bruiloft met een lunch of receptie? Of een diner met vrienden en familie. Of ga je voor een groot feest met dj of een orkest? Bij ons is alles mogelijk. In onze sfeervolle ruimte hebben we plek voor maximaal 150 gasten. Iedereen voelt zich direct thuis in onze sfeervolle ruimtes. Wij hebben twee prachtige ruimtes tot onze beschikking die zowel geschikt zijn als restaurant maar ook als sfeervolle feestzaal.

Workshops

Op onze feestlocatie in omgeving Tilburg hebben we een professionele kookstudio. Daar worden kookworkshops gegeven. Dus ook voor een teamuitje of vrijgezellenfeest kun je bij ons terecht.  In een informele sfeer kook je allemaal tegelijk in onze professionele keuken onder begeleiding van een of meerdere koks. We hebben verschillende lekkere en verrassende menu’s samengesteld zoals een streekmenu of een Italiaans menu. Voordat we gaan beginnen worden de menu’s besproken. En na afloop van de kookworkshop gaan jullie samen aan tafel om te genieten van jullie zelfbereide diner. Het wordt een middag of avond waar iedereen nog lang over zal napraten.

Over ons 

Culinair Centrum is van oudsher een kookstudio waar kookworkshops worden gegeven. Onze beide ruimtes werden onlangs sfeervol verbouwd en zijn daardoor nu ook geschikt als feestlocatie. In Tilburg, Oirschot, Waalwijk, Valkenswaard en omgeving zijn wij de beste keuze. We beschikken over gratis parkeerplaatsen vlakbij de deur. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag krijgt. Onze koks bereiden graag een mooi diner, een walking diner of een heerlijk buffet naar wens. En natuurlijk kun je ook samen met je gasten van een buffet op ons terras genieten. We kunnen ook voor onze gasten de barbecue aansteken. Uiteraard mag je ook zelf samen de barbecue bedienen. Meer informatie over onze feestlocatie vlakbij Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.