Feestlocatie Venlo

Iets bijzonders te vieren? Kookstudio Culinair Centrum heeft de ideale feestlocatie nabij Venlo, Venray, Liessel, Boxmeer en omgeving. Of je nu een bruiloft wilt vieren of een locatie zoekt voor een bedrijfsuitje of familiedag. Onze kookstudio is erg populair voor groepen van zowel acht als honderd personen. Je kunt samen met vrienden of familie een leerzame en lekkere kookworkshop volgen onder begeleiding van een van onze professionele koks. Maar ook voor een bruiloft hebben we de ideale feestlocatie. In omgeving Venlo houd je een gezellige feestavond met een dj en lekkere hapjes bij kookstudio Culinair Centrum.

Bruiloft

Een van de belangrijkste dagen in je leven is toch wel je bruiloft. Je wilt dat deze dag onvergetelijk wordt. Voor jezelf en voor je gasten. Wij helpen je daar graag bij. Onze gastvrijheid is alom bekend. Je wordt hartelijk ontvangen en wij zorgen er voor dat jullie het feest van je leven vieren. Wij zorgen ervoor dat je bruiloft onvergetelijk wordt. Of het nu het organiseren van de receptie met een spetterende welkomstcocktail is, een feestavond met live muziek of een spectaculaire afsluiting, wij denken graag mee. Op onze feestlocatie in omgeving Venlo kun je op eigen wijze een feest vieren. In onze sfeervolle ruimte hebben we plek voor maximaal 150 gasten.  Iedereen voelt zich direct thuis door de Brabantse gemoedelijkheid. Wij hebben twee prachtige ruimtes tot onze beschikking die zowel geschikt zijn als restaurant maar ook als sfeervolle feestzaal. 

Workshops 

We hebben ook een kookstudio op onze feestlocatie in omgeving Venlo. Daar worden kookworkshops gegeven. Wil je een teamuitje of vrijgezellenfeest organiseren? Dat kan ook bij ons. We hebben verschillende lekkere en verrassende menu’s samengesteld zoals een streekmenu of een Italiaans menu. Onder begeleiding van professionele koks worden de gerechten klaargemaakt. En na afloop van de kookworkshop gaan jullie samen aan tafel om te genieten van jullie zelfgekookte diner.

Over ons

Wij zijn van oudsher een kookstudio. Maar onze beide ruimtes werden onlangs sfeervol verbouwd en zijn daardoor nu ook geschikt als feestlocatie. In omgeving Venlo zijn wij de beste keuze voor je feest. Onze koks bereiden graag een mooi diner, een walking diner of een heerlijk buffet naar wens. En natuurlijk kun je ook samen met je gasten van een buffet op ons terras genieten. We kunnen ook voor onze gasten de barbecue aansteken.  Meer informatie over onze feestlocatie in de omgeving van Venlo, Venray, Liessel en Boxmeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.