Fundraise diner tbv futurea

Op zondag 10 april van 16.00 tot 21.00 uur zal in onze kookstudio een fundraise diner plaats vinden waar je BIJ MOET ZIJN! Onze kok Jan en zijn brigade zullen een heel speciaal 5 gangendiner voor u bereiden.
Het diner wordt georganiseerd door de stichting Out of Area. Onze kok Jan van de Nieuwenhof is al jaren als zeer enthousiast vrijwilliger aangesloten bij deze organisatie. Hij gaat ook al jaren  twee weken van zijn vakantie mee naar Bosnie om het kid's festival te verzorgen. Als Culinair Centrum dragen wij deze stichting een warm hart toe en daarom hebben wij onze locatie beschikbaar gesteld voor deze bijzondere sponsoractie.

De stichting out of Area organiseert al meer dan 10 jaar een kid's festival in Bosnie. Hiervoor zamelen zij ieder jaar zelf geld in. Dit jaar zal het reizende Out of Area festival 4 grote steden in Bosnie & Herzegovina bezoeken en de kinderen uit die omgeving verwennen met workshops theater, dans en show. Kijk voor meer informatie over het kids' festival op de website van de stichting.

Entertainment

Jaap BresserTijdens het diner zal niemand minder dan Jaap Bressers (Nederlands 1ste sitdown comedian) optreden. Jaap is een  bijzondere gepassioneerd spreker en hij zet je graag aan het denken over je eigen toegevoegde waarde, kracht en mogelijkheden. Een optreden vol humor en emotie dat nog lang doorwerkt. 

Ook zal er een veiling plaats vinden van prachtige schilderijen, foto’s en meer! De opbrengst van deze veiling komt uiteraard ook ten goede aan het FutureA Festival 2016!

De kosten:

Voor het 5 gangendiner betaalt u inclusief drankjes en entertainment slechts € 65,00 per couvert. Het is ook mogelijk om de speciale cheftafels te reserveren (slechts 8 zitplaatsen beschikbaar) voor €100,- per couvert. Het gehele bedrag komt ten goede aan de stiching Out of Area en het Kid's festival.

Aanvang:

Zondag 10 april a.s. van 16.00-21.00 uur

Inschrijven:

kan eenvoudig door het sturen van een e-mail naar [javascript protected email address].

Kom jij ook deze bijzondere middag genieten van een heerlijke diner voor een goed doel!

Schrijf je nu in de plaatsen zijn beperkt!