• Hartelijk bedankt voor de recepten.
  We hebben met de hele familie van genoten van de leuke kookavond. Van jong tot oud
  Voor herhaling vatbaar.
  Bernadette Looijen
 • Bedankt voor een fijne avond. Het hele GEA Food team heeft genoten, veel geleerd en lekker gegeten.
  Ted Hegeman
 • Wij hebben afgelopen vrijdag samen met ons volledige kantoor en onze partners een heerlijk 7 gangen diner bereid.
  Het eten was super, de sfeer was perfect en wij hebben ons uitstekend vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar. Dorothe en team, bedankt voor de mooie avond!
  Maikel, Baker Tilly Berk N.V.  
 • Mede namens alle collega's wil ik je laten weten dat wij een hele gezellige kookworkshop gehad hebben! Lekker bezig geweest met z'n allen en super lekker gegeten! Ook onze complimenten aan Martijn, die zich enorm ingespannen heeft om het geheel in goede banen te leiden. We kijken terug op een geslaagd teamuitje!
  Groeten van Tandartsenpraktijk Lieshout
 • Samen met mijn collega’s van Dela heb ik een kookworkshop gehad bij Kookstudio Culinair Centrum. Nadat wij verwelkomt zijn door onze gastvrouw en eigenaresse Dorothe met een welkomstcocktail zijn we aan de slag gegaan. Samen met een privé-kok en duidelijke instructies op papier hebben wij heerlijke tapas gemaakt. Meer maar dan ook meer dan genoeg voor een volwaardige maaltijd. Heel divers en vers. Er werd regelmatig gevraagd of er wijn, bier of andere drank bijgeschonken kon worden. Wij zijn in ieder geval niets te kort gekomen. Kookstudio Culinair Centrum is zeer ruim opgezet en alles ziet er heel verzorgt, schoon en hygiënisch uit. Zeker een aanrader voor groepen van weinig tot veel personen. Nogmaals bedankt Dorothe. Jolanda, coöperatie DELA
 • Nogmaals bedankt voor de geweldig leuke middag/avond die we bij jullie hebben mogen beleven.
  Sandra Team Maaslandcollege Oss
 • Met het managementteam waren we te gast bij Culinair Centrum. In een sfeervolle en professionele omgeving werden we persoonlijk ontvangen door de gastvrouw Dorothe en hebben we heerlijk gekookt onder begeleiding van kok Jan.  We hebben genoten van ons diner in het sfeervolle blauwe restaurant wat zeer geschikt is voor kleine groepen.
  John, Veldsink adviesgroep/VCN Nuenen
 • We hebben een heerlijke en gezellige avond bij jullie gehad. Iedereen was enthousiast. Ik hoop dat wij het jullie niet al te moeilijk hebben gemaakt.
  De recepten van die avond hebben we inmiddels van jullie ontvangen dus nu kunnen we thuis onze kunsten gaan vertonen. Nogmaals  superbedankt!
  Joan van de Graft accountants
 • Wij hebben een superleuk 1e teamuitje beleefd bij Kookstudio Culinair Centrum. Dorothe was heel enthousiast bij aankomst en het gebak viel in de smaak. Bij de pubquiz deed iedereen fanatiek mee. Onze mannen hebben goed hun best gedaan in de keuken en aan de bar en iedereen was heel erg te spreken over het eten en de hele entourage. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.
  Knaapen Groep Son
 • Wij zijn hartelijk ontvangen door Dorothe. Na een heerlijke lunch zijn wij vertrokken naar het Klompenschuurtje waar we een workshop klompenschilderen hebben gehad. Dit is ook zeker een aanrader als combinatie met activiteiten bij de kookstudio. Tussen 3 en 8 uur hebben we een heerlijk 4 gangenmenu gemaakt met een aantal ervaren koks. Het was geweldig. Iedereen heeft genoten. De sfeer was goed het eten erg lekker en alles was top verzorgd. Dorothe en haar team weten hoe ze een dag moeten verzorgen.
  Nogmaals bedankt voor een ontzettend fijne dag!
  Marion Kindcentrum Mozaik
 • Bedankt voor de gezellige leerzame avond op zaterdag.
  Iedereen was enthousiast en er is de hele dag over gesproken.
  Adrie Groentekwekerij A. van de Einden te Lierop
 • Wij hebben met het ICAS (Industrieel Contact Asten en Someren) een reguliere vergadering gehad in het Culinair centrum te Aarle-Rixtel. We hebben dit geheel in culinair thema gehouden. Eerst een presentatie verzorgd door Ivo Ploegsma van het Food Tech Park Brainport in Helmond en daarna de kooksessie. We hebben d.m.v. een loterij de groepsindeling gemaakt waarna de kok Jan  ons instrueerde hoe de amuse, het voorgerecht, het hoofdgerecht en het nagerecht te bereiden. Onder het genot van verschillende drankjes hebben we de gerechten klaargemaakt en zijn daarna aangeschoven in het gezellige restaurant. We hebben lekker gegeten en er werd heerlijke wijn geschonken. Na een voldane avond zijn we met z’n allen naar huis gegaan. Al met al was het een gezellige avond.
  Justin
 • Dankzij de workshop voor de vrijwilligers van Savant hebben we een gezellige middag/avond gehad waarbij we veel tips hebben gekregen voor het kerstmenu. Onder begeleiding van de koks en de gastvrouw hebben we allemaal genoten van het samenwerken en samen eten. Heel veel dank aan het team van culinair centrum
  Anja Savant Helmond
 • Alweer voor de 2e keer zijn wij met ons voltallig management te gast geweest in Culinair Centrum Aarle-Rixtel. Dit is zeker niet de laatste keer. Voldaan en opgewekt hebben we beide happenings afgerond, mede dankzij Dorothé en haar staff, die ons met een aangename mix van persoonlijke aandacht en gepaste afstand op de juiste momenten, op alle gewenste manieren ondersteund hebben. Van beamer en flipovers, aangename stoelen om de hele dag in te kunnen zitten tot drankjes en hapjes tussendoor, van lekkere lunch tot een diner op maat. In een sfeervolle industriële en tegelijkertijd ‘warme’ ruimte hebben we onze visie en elkaars jaarplannen voor volgend jaar op elkaar afgestemd, met een mooi uitzicht op de herfstachtige natuur en onder het genot van huisgemaakte lekkernijen. De eerste keer hebben we onze dag afgesloten met een lekker 4 gangen-diner. De tweede keer met een kookclinic. Erg leerzaam en leuk! Net geprijsde arrangementen, flexibiliteit, gemoedelijkheid, zorgzaamheid en sfeer zijn stuk voor stuk woorden die op Culinair Centrum Aarle-Rixtel van toepassing zijn. Ook het afspraken maken vooraf gaat erg vlot. Zeker is het ook in de zomer heerlijk vertoeven op het aan de vergaderruimte grenzende ruime terras. Ongetwijfeld daarom tot een volgende keer!
  Marga, Janssen & Janssen.
 • Dorothe arranged a cooking workshop for our 50 colleagues (from all over the world) in her 2 kitchens. She was flexible and met the dietary needs of our group.  We made starters, soup, main and dessert. The fee for the class was reasonable. We were provided with the recipes that we finished during the class.  The food was delicious. If you want a great way to slow down during business meetings and do some teambuilding as well, this is a fun way to spend part of the day!
  Annet GNT International B.V.
 • De Houtse Kluppels hebben genoten van de Thaise kookworkshop. Kok Jan was erg behulpzaam en vol humor. Ook de drankjes werden vakkundig door Dorothe geserveerd. Een aanrader in het “aarlese”…