Italiaanse kookworkshop

Kookworkshop Italiaans volgen kan bij Culinair Centrum in Aarle Rixtel. Onze kookstudio ligt in de buurt van Helmond en slechts 10 km van Eindhoven.

Bij deze Italiaanse kookworshop bereiden de gasten zelf een mooi Italiaans menu. De gerechten zijn puur met veel verse kruiden en ingredienten. Dus puur koken daar gaat het om tijdens deze Italiaanse kookworkshop.

De uitdaging in de Italiaans keuken is de kracht van de eenvoud. 

Italiaanse keuken

De Italiaanse keuken staat voor Jan gelijk aan met weinig ingrediënten optimale smaken te creëren. Dit lijkt makkelijk maar dat is het beslist niet. Jan kan dit als de beste en hij brengt graag zijn kennis en kunde over tijdens een Italiaanse kookworkshop. U zult verrast zijn door de resultaten!

Zelf pasta maken?

De beste pasta maak je zelf natuurlijk met de pastamachine. We maken zelf pasta met bloem, water en eieren. Lekker pasta kneden en dan gevulde ravioli maken.  Pasta, pesto en panna cotta. En wat te denken van een heerlijke tiramisu.

U kunt deze kookworkshop met 1, 2, 4 of meer personen.

De all-in prijs voor deze kookworkshop bedraagt € 65,00  (workshop, afwas en drankjes. Sterke dranken zijn op nacalculatie.)

Kijk voor de actuele data in de agenda. Wilt u op een andere avond reserveren met uw eigen groep dan zijn de prijzen als volgt:

  • groep kleiner dan 12 personen € 65,00 (4 uur)
  • Groep groter dan 12 personen  € 58,50 voor 4 uur. Voor 5 uur € 63,50
  • Bij groepen groter dan 20 personen kunt u ook de workshop afnemen voor € 48,00 en de drank op basis van nacalculatie betalen.
    Wij maken graag een offerte op maat met diverse menusuggesties voor u.

Reserveren?

Inschrijven kan eenvoudig door het sturen van een of door het contactformulier te gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook bellen 0492-381565.