Italiaanse kookworkshop VOL

Een Italiaanse kookworkshop in de omgeving van Eindhoven en Helmond volg je in Aarle-Rixtel. Italie staat bekend om overheerlijk eten dat eenvoudig te bereiden is. Terug naar de basis en de pure smaak, daar gaat het dan ook om tijdens deze Italiaanse kookworkshop. Onder leiding van onze koks maak je de heerlijkste authenthieke gerechten.

Zelf pasta maken

De beste pasta maak je natuurlijk zelf! We kneden het pastadeeg met bloem, water en eieren en maken er deze keer gnocchi van. Onze kok verklapt voor deze ene keer het geheim van zijn sauzen voor bij de pasta's. Zalmrolletjes met courgette en tonijnkroketjes maken we als voorgerechten. Heerlijke kalfsrolletjes, involtini pepe verde met melanzane alla parmigiana als hoofdgerecht. Natuurlijk maken we ook een van de meest waanzinnigste desserts van Napels Torte di chocolate con mousse de cafe! Kortom een prachtig menu met de authentieke smaken van de Italiaanse keuken.

U kunt deze kookworkshop  met 1, 2, 4 of meer personen volgen. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang en reserveer nu!

Datum: woensdag 15 juli 2020 van 18.00 uur tot 22.30 uur

Prijs: € 69,50 inclusief tafelwater, bijpassende wijnen en andere consumpties zoals frisdrank, bier en koffie en thee.

Deze kookworkshop is vol. Je kunt hiervoor niet meer inschrijven.