Italiaanse kookworkshop

Een Italiaanse kookworkshop in de omgeving van Eindhoven en Helmond volg je in Aarle-Rixtel. Italie staat bekend om overheerlijk eten dat eenvoudig te bereiden is. Terug naar de basis en de pure smaak, daar gaat het dan ook om tijdens deze Italiaanse kookworkshop.

Zelf pasta maken

De beste pasta maak je natuurlijk zelf! We kneden het pastadeeg met bloem, water en eieren en draaien er mooie dunne spagetti van. Onze gastkoks Saskia en Enzo van restaurant Al Vesuvio uit Gemert verklappen voor deze ene keer het geheim van hun sauzen voor bij de pasta's. Artisjok, aubergine en courgette gebruiken we deze avond voor een schotel van gegrilde groenten. Risotto, heerlijk vlees en een visje worden bereid evenals een van de meest waanzinnigste desserts van Napels de pastiera napoletana.

U kunt deze kookworkshop  met 1, 2, 4 of meer personen volgen. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang en reserveer nu!

Datum: dinsdag 24 september 2019 van 18.00 uur tot 22.30 uur

Prijs: € 69,50 inclusief tafelwater, bijpassende wijnen en andere consumpties zoals frisdrank, bier en koffie en thee.

Inschrijven workshop

inschrijven

Wil je jezelf aanmelden voor deze kookworkshop, vul dan onderstaande gegevens in en ontvang direct een bevestiging van de aanmelding.

Mocht je geen bevestiging ontvangen, kijk dan eens in je spambox of bel me even.