Kerst-kookworkshop

Met de feestdagen in aantocht is het heerlijk goed voorbereid aan een culinair menu te kunnen beginnen.  Wil je graag leren hoe je zelf ook kunt genieten van het kerstdiner en geen uren in de keuken hoeft te staan, kom dan naar deze kookworkshop.

We hebben een prachtig culinair menu voor je samengesteld. We maken samen heerlijke amuses, een mooie wildbouillon en leren je een groot stuk vlees te braden in de oven en ook nog snel verbluffende toetjes op tafel te zetten! Natuurlijk krijg je alle recepten digitaal zodat je alles zelf kunt maken met een goede handleiding tijdens de kerstdagen.

We besteden veel aandacht aan de mis-en place of wel wat je al van tevoren kunt maken. Veel gerechten kun je zelfs al voor de kerstdagen maken. Dat scheelt je veel stress op de dag van het kerstdiner. Uiteraard besteden we ook veel aandacht aan de opmaak van de borden.

Een kerstdiner zonder stress.

Datum: dinsdag 1 december 2020 van 18.00 uur tot 22.30 uur

Prijs: 69,50 inclusief tafelwater en consumpties.

Inschrijven workshop

Inschrijven workshop

Als je je in wilt schrijven voor deze kerst kookworkshop, vul dan onderstaande gegevens in. Je ontvangt dan direct een bevestiging van de inschrijving.