Kookworkshop met bier

Koken met bier kan in Culinair Centrum in de omgeving van Helmond en Eindhoven! In veel menu's komt bier goed tot zijn recht. Je bereidt samen een seizoensmenu met o.a. Witbier, dubbel, tripple, quadruppel, geuzebier. Niets is ons te gek en het smaakt allemaal even heerlijk. Je kookt met verschillende ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren uit Noord-Brabant!

Een voorbeeldmenu voor de kookworkshop Koken met bier

  • Champignons in bierbeslag met een pittige tzatziki dip
  • Venkelsoep met bier en stukjes zalm
  • Gestoofde kalfswangetjes met trappistenbier en gegratineerde witlof met trappistenbier
  • Moulleux au chocolat – mascarpone room-peertje met quadruppel

Bij dit menu gebruiken we diverse streekbieren om mee te koken. Tijdens het diner schenken we ook de bijpassende bieren .

Vanaf 8 personen kun je op iedere dag van de week een kookworkshop reserveren met je eigen groep.

Ben je met een kleine groep met minder dan 8 gasten, kijk dan in onze agenda voor de open inschrijfavond en kook samen met andere gasten je eigen menu.

Bierproeverij met diner

Heb je geen zin om zelf te koken? Maar wil je graag een bierproeverij van ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren uit de streek in combinatie met een heerlijk diner voor stoere mannen? Dat kan ook! Het verhaal achter het ontstaan van het bier wordt vertelt door een biersommelier en je proeft onder begeleiding 5 speciaalbieren. De uitleg en proeverij duurt 1 1/2 uur. Hierna serveren wij een 3-gangen menu voor stoere mannen en vrouwen met grote stukken vlees van onze eigen Primogrill en Big Green Egg barbecue, ook bereidt met bier, inclusief bijpassende bieren geserveerd in flessen op tafel. (ook eventueel frisdrank, bier van de tap of wijn)

Te boeken voor groepen vanaf 12 personen.

Prijzen

Hier vind je de prijzen voor de diverse kookworkshops

Vraag een offerte aan

Vraag nu een offerte aan

Als je voor deze kookworkshop wilt reserveren met een groep, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan direct de gevraagde informatie. Als je de datum al weet voor je kookworkshop, vermeld deze datum dan in het veld opmerkingen.