Koken met de stoomoven NOG 1 PLAATS

In deze kookworkshop in kookstudio Culinair Centrum Aarle-Rixtel leer je de geheimen van de stoomoven kennen. Onze kok kan je alles vertellen over koken in de stoomoven. Je gaat een compleet menu koken in de stoomoven. We hebben diverse soorten stoomovens in onze keuken en zullen je het gebruik van de diverse apparaten uitleggen. We werken met verse ingredienten. Puur en gezond zoals koken met de stoomoven moet zijn! Als we alles in de keuken bereid hebben gaan we aan tafel om het menu samen met de overige gasten te eten.

Je gaat veel verschillende gerechten maken met vlees, vis, en groenten maar natuurlijk vergeten we ook de desserts niet en een heerlijke soep.

Onze kok gaat je de fijne kneepjes en diverse tips en trucs geven om gezond te kunnen koken met behulp van de stoomoven.

Datum: donderdag 8 oktober 2020 van 18.00 uur tot 22.30 uur

Prijs: € 69,50 inclusief tafelwater, frisdrank, wijn, bier, koffie en thee.

Er is nog plaats voor 1 persoon. De volgende stoomoven kookworkshop is gepland op 12-11.

Inschrijven workshop

Inschrijven

Als je je wilt inschrijven voor deze kookworkshop, vul dan onderstaande gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je inschrijving. Als je de bevestiging niet direct ontvangt, kijk dan even in je spambox of bel me even.