Kookclinic-volgen

Wil je een kookclinic volgen, kom dan naar Culinair Centrum. We hebben een prachtige kookstudio in Aarle-Rixtel dicht in de buurt van Helmond en Eindhoven. We organiseren regelmatig kookclinics met verschillende thema's waar je zowel individueel als met groepen vanaf 8 personen kunt reserveren.

Kookclinic vanaf 1 persoon 

In onze agenda op de website vind je alle ingeplande kookworkshops voor individuele inschrijving. Bijvoorbeed een kookles voor beginners of gevorderden, een thaise, indische, sushi kookworkshop kun je diverse keren per jaar terecht in onze kookstudio. In kleine groepen vanaf minimaal 8 personen tot ongeveer 15 personen leer je alle kneepjes van het koksvak. Aan de orde komt natuurlijk snijtechniek, het braden van vlees, klaarmaken van vis,  maar ook kennis over verse ingredienten zoals groente, vlees, vis en kruiden.

Kookclinic voor groepen

Vanaf 8 personen tot 100 personen ben je op iedere dag van de week op een tijdstip wat jullie past van harte welkom in onze kookstudio. We geven kookclinics voor groepen met als thema bijvoorbeeld een streekmenu, een seizoensmenu of een culinair menu. Ook een Thaise, Indische of Italiaanse kookclinic en nog veel meer diverse thema's kook je bij ons in de kookstudio. En wat te denken van een gezellige kookclinic buiten tijdens onze BBQ kookworkshop. Bekijk de verschillende mogelijkheden hier.

 

Kookclinic voor 1 persoon volgen?

Bekijk onze agenda hier.

Kookclinic volgen

Kookclinic met groepen vanaf 8 personen

Maak hier je keuze uit de thema's