Kookclub lid worden?

Aansluiten bij een kookclub in Helmond? Wil je graag beter leren koken en heb je de beginnerstechnieken wel onder de knie of wil je inspiratie opdoen om culinaire thuisdiners te geven, sluit dan aan bij deze kookclub op donderdagavond. Deze kookclub bestaat uit ongeveer 14 leden, zowel mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot 60 jaar. Je kunt je individueel of samen met vrienden of je partner inschrijven voor deze kookclub. Lidmaatschap is voor een seizoen. Lees hier de voorwaarden.

De menu's

De leden koken samen een 4 of 5 gangen diner met verschillende culinaire gerechten. Bekijk hier een voorbeeld van een menu. In het begin van het seizoen worden de wensen besproken voor de thema's van de menu's. Daar houden we rekening mee. We zorgen voor voldoende gerechten zodat iedereen actief mee kan doen in de keuken. Er is ook veel diversiteit van de gerechten met veel verschillende kooktechnieken. In onze keukens hebben we professionele apparatuur en mooie borden en bestek. In samenwerking met van Eyck wijnkelders kiezen we mooie wijnen bij de gerechten die steeds weer zullen verrassen!

Data kookclubavond

  • De data voor 2020 zijn op donderdag 16-1, 12-3, 16-4, 18-6, 1-10, 5-11
  • De locatie is Goossensstraat 24 Aarle-Rixtel
  • 18.00 uur ontvangst met  aperitief
  • 18.30 uur start uitleg en koken
  • 20.30 uur lekker eten samen de de andere leden
  • 22.30 uur Afsluiting

De prijs

De prijs bedraagt € 65,00 per avond inclusief een mooi bijpassend wijnarrangement.

Wil je ook een aantal malen per jaar onder leiding van een vakbekwame kok komen koken, dan ben je van harte welkom.

Voordat je je defintief aanmeldt, kun je natuurlijk ook eerst een keer komen proefkoken. Na afloop van de avond kun je dan besluiten of je ook de andere avonden mee wilt doen in deze groep.