Kookles beginners

Kookles Eindhoven omgeving volg je in kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel, slechts 15 minuten van Eindhoven. Je kunt je individueel inschrijven voor deze kookles voor beginners van vier avonden. Onze koks geven uitleg vooraf en assisteren je bij het koken in onze professionele keuken waar je snel de weg zult vinden.

kookcursusIn kookstudio Culinair Centrum geven wij al 25 jaar kookcursus. Zowel voor beginners als de gevorderde thuiskok hebben wij een kookles in Eindhoven omgeving. Iedere kookles bereid je samen met de andere cursisten een compleet menu waarbij we telkens de nadruk leggen op een andere kooktechniek. Alles wordt gekookt met verse ingrediënten, seizoensgebonden en zoveel mogelijk geteeld in de regio. Deze kookles voor beginners is door iedereen te volgen. Nadat je ruim 1,5 uur gekookt hebt, eet je samen met de andere cursisten tijdens een gezellige maaltijd. Tafelwater staat op tafel maar we schenken ook graag een heerlijk glas wijn tijdens deze gezellige kookcursus. De kok bespreekt tijdens het diner nog alle recepten en je kunt ervaringen uitwisselen.

Kookles in omgeving Eindhoven

De kookles in omgeving Eindhoven wordt in de avonduren gehouden. Vanaf 18.00 uur ontvangen we je graag waarna we om 18.30 uur starten met de uitleg. Daarna ga je zelf in de keuken aan de slag om samen met de andere cursisten het menu te bereiden.In de kookles worden o.a. de volgende zaken behandeld:

Programma

  • snijtechnieken
  • bereiden van vlees en vis en groentes
  • bereiden van sauzen, binden van sauzen,
  • opmaak borden

De kookles wordt aangepast aan de wensen van de cursisten. Tijdens de eerste avond inventariseren wij de wensen van onze cursisten. Deze wensen passen wij daarna in de kookles in. De kookles in Eindhoven en omgeving is dus interactief. Iedere cursist leert op zijn eigen niveau. We werken met professionele apparatuur zoals keukenmachines, staafmixers, stoomoven zowel van KitchenAid, Miele als Philips.

Kookles prijs

Onze kookles omgeving Eindhoven bestaat uit vier kooklessen die in de avond gegeven wordt. De prijs voor vier kooklessen is 245,00 inclusief 2 consumpties. Tijdens de kookles schenken we in de keuken en uiteraard ook aan tafel graag een heerlijk glas wijn of een biertje. De extra consumpties reken je contant af op de lesavond. Tijdens de avond draag je in de keuken een schort van Culinair Centrum. Na afloop lever je deze weer in. De receptuur ligt tijdens de les klaar op tafel en je ontvangt de recepten ook achteraf digitaal zodat je ze makkelijk kunt bewaren.

Heb je altijd al eens beter willen leren koken, schrijf je dan nu in.

De prijs voor 4 kooklessen bedraagt € 245,00 (inclusief 2 consumpties)
De aanvangstijd is 18.00 uur en we sluiten om 22.30 uur.

Klik hier voor informatie voor de kookles voor gevorderden

Kijk voor de actuele data in de agenda.