Asperge diner

Asperges bereiden is een kunst! Voor deze ene avond laten we dat over aan onze gastkok Hans Claas.

Samen met hem organiseren wij in kookstudio Culinair Centrum Aarle-Rixtel een asperge avond met een 6 gangen diner waarbij we bij iedere gang een gerecht serveren waarin asperges verwerkt zijn.

Uiteraard komen de asperges van onze plaatselijke kwekerij Broos Biemans. Onze wijnen worden geselecteerd door van Eyck's wijnkelders uit Helmond. Zij zullen deze avond ook uitleg geven over de wijn-spijs combinaties.

Reserveren asperge avond

Datum: vrijdag 25 mei vanaf 19.00 uur

Prijs: € 65,00  incl. wijnarrangement en koffie compleet

Alleen op reservering.

Dit kan telefonisch: 06-83206193 of door onderstaand formulier in te vullen.

Onze andere data voor de wine & dine avonden zijn:

zaterdag 07-07 wine & dine Italiaanse avond vanaf 19.00 uur

zondag 28-10 wine & dine wildmenu vanaf 17.00 uur

zaterdag 10-11 wine & dine 25 gangenmenu vanaf 16.00 uur

Reserveer nu

Wil je graag reserveren voor deze bijzondere aspergeavond, vul dan onderstaand formulier in.