Kookcursus les 2

In deze kookles Eindhoven /Helmond gaan we dieper in op de basistechnieken in de keuken. Aan bod komt snijtechniek, koken van groentes en het bereiden van vlees en vis. Keukenmachine, staafmixer, stoomoven, de oventhermometer en de nieuwste snufjes op gebied van keukenapparatuur. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan het mooi opmaken van een bord en geven we heerlijke recepten voor de mooiste toetjes. Onze kok Jan van de Nieuwenhof leert u alles wat u altijd al wilde weten over koken.

Iedere kookles bereiden we een compleet menu waarbij we telkens de nadruk leggen op een andere kooktechniek. Alles wordt gekookt met verse ingrediënten, zoveel mogelijk geteeld in de regio. Deze cursus is door iedereen te volgen. Nadat we 1,5 uur hebben gekookt eten we alles gezamenlijk op tijdens een gezellige maaltijd. We bespreken dan nog alle recepten even na.

Aanvangstijd is 18.00 uur en de sluiting uiterlijk om 22.30 uur

Data najaar 2018:

  • 1e les: maandag 19 februari

  • 2e les: maandag 5 maart

  • 3e les: maandag 19 maart

  • 4e les: maandag 9 april

Prijs € 195,00 voor 4 lessen. 

Inschrijven workshop