Kookcursus beginners les 3

In deze kookcursus menukoken in de omgeving van Helmond gaan we dieper in op de basistechnieken in de keuken. Aan bod komt snijtechniek, koken van groentes en het bereiden van vlees en vis. Keukenmachine, staafmixer, stoomoven en de oventhermometer, de nieuwste snufjes op gebied van keukenapparatuur. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan het mooi opmaken van een bord en geven we heerlijke recepten voor de mooiste toetjes. Onze kok Jan van de Nieuwenhof leert u alles wat u altijd al wilde weten over koken.

Iedere kookles bereiden we een compleet menu waarbij we telkens de nadruk leggen op een andere kooktechniek. Alles wordt gekookt met verse ingrediënten, zoveel mogelijk geteeld in de regio. Deze cursus is door iedereen te volgen. Nadat we 1,5 uur hebben gekookt eten we alles gezamenlijk op tijdens een gezellige maaltijd. We bespreken dan nog alle recepten even na.

Aanvangstijd is 18.00 uur en de sluiting uiterlijk om 22.30 uur

Data najaar 2019:

  • 1e les: dinsdag 8 oktober

  • 2e les: dinsdag 22 oktober

  • 3e les: dinsdag 5 november

  • 4e les: dinsdag 19 november

Prijs € 230,00 voor 4 lessen inclusief 2 consumpties per avond.

Inschrijven workshop

inschrijven

Als je je wilt inschrijven voor onze kooklessen, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan direct een bevestiging van je inschrijving.