Kookstudio Den Bosch

Culinair Centrum is een gezellige kookstudio in de regio Den Bosch waar Brabantse gastvrijheid voorop staat. Je kunt in onze kookstudio verschillende kookcursussen en workshops volgen. Of misschien heb je wel een jubileum of trouwfeest te vieren of zoek je een locatie voor een vrijgezellenfeest of teamuitje. Ook dan kun je bij ons terecht. Je vindt bij ons namelijk de zo bekende Brabantse gastvrijheid, gecombineerd met professionaliteit. Wij hebben een professionele kookstudio waar vakbekwame koks je begeleiden om een heerlijke maaltijd samen te stellen. Het resultaat kun je daarna proeven in ons restaurant.

Samen koken

Wij zijn de meest gastvrije kookstudio in de regio Den Bosch. Daarom komen cursisten zo graag bij ons een kookcursus of workshop volgen. Gezellig actief bezig zijn en er ook nog iets van opsteken. Dat klinkt goed toch? Bij ons kan ook iedereen meedoen. Of je nu ervaren bent of nog maar een beginnende kok. Je wordt tijdens het koken goed begeleid tijdens en onze koks geven je tips en trucs. Er kunnen grote groepen tot wel 100 personen bij ons terecht. Onze kookworkshops bieden wij inclusief consumpties aan. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Feesten en vergaderingen

Onze kookstudio wordt is ook geschikt voor feesten en recepties. We toveren de kookstudio om in een spetterende feestlocatie. Er is dan niets meer van de keuken te zien. Het is ook mogelijk om vooraf te dineren of een receptie te houden. We bespreken graag je wensen zodat we een passende offerte kunnen maken voor een feest of receptie in onze kookstudio. In regio Den Bosch zijn wij niet voor niets een populaire feestlocatie. Maar ook als je een keer buiten de deur wilt vergaderen, kun je ook bij ons terecht. Plak er eventueel een kookworkshop achteraan voor teambuilding. Ook als je een teamuitje of familiedag wilt organiseren, is onze kookstudio de ideale plek. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Gastvrij

We zijn een gastvrije kookstudio, en goed aangeschreven in Den Bosch. Je wordt door gastvrouw Dorothé ontvangen met een heerlijk aperitief. Vervolgens gaan we aan de slag. De beide keukens zijn professioneel en onze koks hebben veel ervaring bij het begeleiden van grote groepen. Onze kookstudio ligt in de omgeving van Den Bosch, Uden, Veghel en Sint Oedenrode en is makkelijk te bereiken via de A2 of A50. Voor de deur hebben we gratis parkeerplaatsen. Wil je meer informatie over onze kookstudio of over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.