Kookstudio Eindhoven

Kookstudio Culinair Centrum is de kookstudio voor Eindhoven en omgeving. Hier kun je op een professionele manier samen koken en dineren. Door de professionele uitstraling is kookstudio Culinair Centrum zeer geschikt voor het organiseren van teamuitjes, personeelsfeestjes, een huwelijksfeest of jubileum. Of volg een leerzame en smakelijke kookworkshop, gegeven door een van onze professionele koks. Wijn zijn niet voor niets de meest toonaangevende kookstudio in de regio Eindhoven.

Samen koken

Gezellig met elkaar actief bezig zijn. Samen met je vrienden, familie of collega’s beleef je in onze kookstudio in de omgeving van Eindhoven een middag of avond waar nog lang over gesproken gaat worden. Samen koken en eten is tenslotte genieten! Iedereen kan ook meedoen, van jong tot oud. En of je nu een ervaren of onervaren kok bent. Onze kookworkshops bieden wij aan inclusief consumpties zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Feesten en vergaderingen

Onze kookstudio wordt niet alleen gebruikt om te koken en te eten. Het is ook een ideale locatie om een feest te geven of een vergadering te houden. De kookstudio toveren we dan om in een sfeervolle feestzaal. Ook als je een teamuitje of familiedag wilt organiseren, is onze kookstudio de ideale plek. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Gastvrij

In onze kookstudio in de omgeving van Eindhoven ervaar je bij binnenkomst direct onze Brabantse gastvrijheid. Wij doen er alles aan om je te verwennen en om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke dag gaat worden. Gastvrouw Dorothé ontvangt je graag met een heerlijk aperitief, wat je bij mooi weer op ons terras kunt drinken. Onze beide restaurants hebben een warme en sfeervolle uitstraling maar zijn tegelijkertijd ook trendy en hip, waardoor iedere gast zich direct bij binnenkomst thuis voelt. De beide keukens zijn professioneel en onze vakbekwame koks hebben allemaal ervaring bij het begeleiden van groepen. We koken seizoensgebonden, alle ingrediënten zijn vers en komen uit de streek. We gebruiken geen pakjes of zakjes! Vooraf bespreken we het menu met je en na afloop ontvang je de recepten digitaal zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is de toonaangevende kookstudio in de regio. Onze kookstudio ligt vlakbij Eindhoven, Geldrop, Nuenen en Waalre en is makkelijk te bereiken. Voor de deur hebben we voldoende gratis parkeerplaatsen. Wil je meer informatie over onze kookstudio of over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.