Kookstudio Tilburg

Kookstudio Culinair Centrum is de meest toonaangevende kookstudio in Tilburg en omgeving. Je kunt bij ons samen koken onder begeleiding van ervaren koks. En daarna dineren in ons sfeervolle restaurant. Door de professionele uitstraling is kookstudio Culinair Centrum geschikt voor het organiseren van teamuitjes, personeelsfeestjes, een huwelijksfeest of jubileum. Maar je kunt bij ons ook vergaderen of je inschrijven voor een smakelijke kookcursus. Bij onze kookstudio in omgeving Tilburg ga je met een voldaan gevoel weer naar huis.

Samen koken

Samen koken en eten is genieten. Zeker als je er de tijd voor hebt. Bij ons kun je terecht met je familie, vrienden of collega’s om gezellig met elkaar actief bezig zijn. Je beleeft in onze kookstudio in de omgeving van Tilburg een middag of avond waar nog lang over gesproken gaat worden. Iedereen kan ook meedoen bij ons, van jong tot oud. En of je nu een ervaren of onervaren kok bent. Je wordt goed begeleid tijdens het koken. Er kunnen ook grote groepen tot wel 100 personen bij ons terecht. Onze kookworkshops bieden wij aan inclusief consumpties. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Feesten en vergaderingen

Onze kookstudio is niet alleen geschikt om in te koken. Het is ook een ideale locatie om een spetterend feest te geven of om te vergaderen. We toveren onze kookstudio dan om in een sfeervolle feestzaal. Natuurlijk worden er hapjes geserveerd als je dat wenst. Een diner of receptie is ook mogelijk. Ook als je een teamuitje of familiedag wilt organiseren, is onze kookstudio de ideale plek. We vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden.

Gastvrij

In onze kookstudio in de omgeving van Tilburg ervaar je onze Brabantse gastvrijheid. Gastvrouw Dorothé ontvangt je graag met een heerlijk aperitief. Onze beide restaurants hebben een warme en sfeervolle uitstraling maar zijn tegelijkertijd ook trendy en hip. De beide keukens zijn professioneel en onze koks hebben veel ervaring bij het begeleiden van groepen. Alle gebruikte ingrediënten zijn vers want we koken seizoensgebonden. We gebruiken geen pakjes of zakjes! We houden rekening met je wensen en bespreken het menu vooraf. En na afloop ontvang je de recepten digitaal zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt.

Over ons

Onze kookstudio ligt vlakbij Tilburg, Oirschot, Waalwijk en Valkenswaard en is makkelijk te bereiken via de A2 of A50. Voor de deur hebben we voldoende gratis parkeerplaatsen. Wil je meer informatie over onze kookstudio of over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.