Kookstudio Venlo

Ben je op zoek naar een gezellige en goed aangeschreven kookstudio in de regio Venlo? Kom dan eens langs bij Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel. Bij ons vind je Brabantse gastvrijheid, gecombineerd met professionaliteit. Wij hebben een professionele kookstudio waar vakbekwame koks je begeleiden om een heerlijke maaltijd samen te stellen. Die je daarna gezamenlijk kunt opeten in ons sfeervolle restaurant. Maar je kunt bij ons niet alleen koken. Onze ruimtes zijn ook zeer geschikt om een bruiloft of receptie te houden of om te vergaderen. Informeer gerust naar alle mogelijkheden van onze kookstudio in omgeving Venlo.

Samen koken

Koken kan heerlijk ontspannend zijn. Zeker als je met z’n allen doet en er ook nog eens wat van opsteekt. Bij ons kun je terecht met je familie, vrienden of collega’s om gezellig met elkaar actief bezig zijn. Wij zijn namelijk de meest gastvrije kookstudio in de omgeving van Venlo. Bij ons beleef je een middag of avond die je nog lang zal bijblijven. Iedereen kan ook meedoen bij ons, van jong tot oud. En of je nu goed kunt koken of nog maar een beginner bent. Je wordt goed begeleid tijdens het koken door onze professionele koks. Er kunnen ook grote groepen tot wel 100 personen bij ons terecht. Onze kookworkshops bieden wij aan inclusief consumpties. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Feesten en vergaderingen

Onze kookstudio wordt niet alleen gebruikt om in te koken. We kunnen de ruimte ook omtoveren tot een feestlocatie om een spetterend feest te geven. Natuurlijk worden er hapjes geserveerd als je dat wenst. Het is ook mogelijk om vooraf te dineren of een receptie te houden. En als je een keer buiten de deur wilt vergaderen, kun je ook bij ons terecht. Plak er eventueel een kookworkshop achteraan voor teambuilding. Ook als je een teamuitje of familiedag wilt organiseren, is onze kookstudio de ideale plek. We vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden. 

Gastvrij

In onze kookstudio in de omgeving van Venlo ervaar je onze Brabantse gastvrijheid. Gastvrouw Dorothé ontvangt je graag met een heerlijk aperitief. De beide keukens zijn professioneel en onze koks hebben veel ervaring bij het begeleiden van groepen. Alle gebruikte ingrediënten zijn vers want we koken seizoensgebonden. Er worden geen pakjes of zakjes gebruikt. En na afloop ontvang je de recepten digitaal zodat je er ook thuis mee aan de slag kunt.

Over ons

Onze kookstudio ligt vlakbij Venlo, Venray, Liessel en Boxmeer en is makkelijk te bereiken via de A2 of A50. Voor de deur hebben we gratis parkeerplaatsen. Wil je meer informatie over onze kookstudio of over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.