Kookworkshops voor groepen en individuele gasten

Je wilt een uitje organiseren waar iedereen actief aan kan deelnemen? Maar wat ga je doen. Het is best lastig om een leuk uitje te bedenken wat iedereen kan, waarbij er ook nog lekker gegeten en een glaasje gedronken kan worden.

Een kookworkshop is dan een goed idee. Onze kookstudio is zeer ruim van opzet, waardoor mensen elkaar niet in de weg lopen en lekker hun gang kunnen gaan. Iedereen zal zich snel thuis voelen bij ons! Bekijk ons ruime aanbod aan kookworkshop voor groepen.

Ook als je beter wilt leren koken of het gewoon leuk vindt om iets leuks te doen met een paar vrienden, hebben we diverse mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen

Omdat ik snap dat het uitje wat jij mag organiseren, goed geregeld moet zijn, ben ik ook 's avonds en in het weekend bereikbaar voor vragen. Wil je weten waarom ik dit doe, lees dan mijn verhaal

Video referenties van anderen

Wil je zien wat anderen van onze kookworkshops vinden, klik dan hier voor meer video referenties en kijk naar hun enthousiaste verhalen. Ook jij bent van harte welkom in onze kookstudio.

Dit zeggen onze gasten over onze kookworkshops

Petra ~ teamdag

Teamdag gehad: Mooi weer, een spontane gastvrouw, leuke collega's en activiteiten die voor iedereen passen. Eerst spelletjes van Escape in the City. Dit was erg leuk en passend bij het team. Daarna een goedverzorgde lunch en heerlijk koken, zonder zorgen over de afwas en de recepten

Monique ~ familiedag

Mooie ambiance, ruime keuken en prettige gastvrije koks. We hebben met onze familie (in leeftijd van 14-52 jaar) heerlijk gekookt. Het was supergezellig, leerzaam en heerlijk om samen te genieten van de resultaten. De recepten waren niet te moeilijk, maar goed te maken voor ons.

Helene ~ bedrijfsuitje

Met ons hele bedrijf  hebben we een heerlijk menu met veel variatie gekookt. Voldoende uitleg en ondersteuning waar nodig. Gastvrouw Dorothé zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en is erg in haar element in haar kookstudio. Een geslaagde avond op een erg leuke locatie.

Suzan ~ vriendendag

Een mooie afsluiting van onze vriendendag. We hebben gezellig gekookt op de keramische barbecue van Big Green Egg en Primogrill en vervolgens heerlijk buiten gegeten. Het was een ontzettend leuke avond. Ook de bijpassende wijnen, die Dorothe serveerde, waren heerlijk.

Alleen bij Culinair Centrum vind je 100% gezelligheid en goede organisatie

Samen koken garantie

Samen koken tot 100 personen. 

Koks begeleiding garantie

Professionele koks met een opleiding helpen je

Duidelijke recepten garantie

 Stap voor stap uitgewerkte recepten

 

Iedereen lust het garantie

Aangepast menu indien nodig

Gratis annuleren garantie

Kostenloos annuleren kan tot 3 dagen vooraf

 Een aanspreekpunt garantie

Dorothe is 24 uur bereikbaar

Culinaire VIP's

Word VIP en word als eerste getipt over

  Nieuwe kookworkshops

  Heerlijke recepten

  Leuke activiteiten