Kookworkshop Eindhoven

Een goede kookworkshop in Eindhoven zoeken valt niet altijd mee. Wist je dat je vanuit Eindhoven, ook in Aarle-Rixtel bij kookstudio Culinair Centrum terecht kunt? In Kookstudio Culinair Centrum geven onze professionele koks al meer dan 25 jaar kookworkshops ook aan veel groepen die o.a uit Eindhoven komen. Vanaf 8 personen en tot zelfs 100 gasten ben je welkom in onze kookstudio voor een kookworkshop omgeving Eindhoven. Ook individueel inschrijven is mogelijk bij diverse verschillende kookworkshops ook vanuit Eindhoven. Kijk daarvoor in onze agenda.

Voor onze kookworkshop in de buurt van Eindhoven bieden we veel verschillende menu’s en koken we meestal met producten uit onze buurt. We kopen bijvoorbeeld vlees van het Heydehoeve varken uit Aarle-Rixtel, maar ook de groenten zoals bloemkool, worteltjes, asperges, tomaten, aardbeien komen uit onze eigen buurt.

Kookworkshop Eindhoven volgen? Wij zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Onze kookstudio Culinair Centrum bereik je eenvoudig en snel voor een kookworkshop vanuit Eindhoven, maar ook vanuit Best, Valkenswaard, Geldrop en Nuenen is de bereikbaarheid prima. Onze kookstudio is goed bereikbaar vanaf de A2 of de A50 en de tom tom leidt je vanaf de A50 binnendoor in nog geen 20 minuten via Son en Breugel en Nuenen naar het gezellige plaatsje Aarle-Rixtel. Deze rit van nog geen 20 minuten langs prachtige weilanden laat je alvast onthaasten. Een kookworkshop vanuit Eindhoven volgen in Aarle-Rixtel betekent daarnaast ook geen last van files en drukte op de weg en natuurlijk gratis voor de deur parkeren.

Brabantse gastvrijheid in de omgeving van Eindhoven

Bij binnenkomst verrast het warme en gezellige interieur je. De ruimtes zijn royaal ingericht, met een industriële knipoog, die zeker niet onderdoen voor menig hip en trendy restaurant in Eindhoven. Je wordt enthousiast welkom geheten door onze gastvrouw Dorothé en daarmee valt ook de laatste stress van de dag van je schouders. De kookstudio ligt midden in het groenste dorp van Nederland aan een lommerrijk parkje met prachtige oude bomen. Ons terras kijkt uit over dit mooie groene veldje. Je komt dus altijd heel relaxed aan en kunt in onze kookstudio daarna gezellig genieten van je medegasten, een lekker drankje, goed eten en een ontspannen kookworkshop.

Dus wil je een kookworkshop vanuit Eindhoven reserveren, kijk dan eens naar onderstaande kookworkshops. Reserveer nog vandaag en laat de rest van de organisatie aan ons over.

 

 

Eindhoven internationaal

Eindhoven is een stad die de laatste 10 jaar is uitgegroeid tot een stad van internationale allure. Het winkelhart is met de Blob, de Piazza, de Bijenkorf en de Heuvelgalerie geheel in een nieuw jasje gestoken en daarmee zelfs voor onze Belgische buren een ware trekpleister geworden. De luchthaven in Eindhoven brengt een enorme toename van grote internationale bedrijven met zich mee en de bedrijventerreinen groeien gestaag. Flight forum in Eindhoven is in sneltreinvaart uit de grond gestampt. Daarnaast is ook wonen in Eindhoven heel populair en het nieuwe Meerhoven is dan ook een goed voorbeeld van modern en tijdloos wonen in de stad.

Philips en Strijp S in Eindhoven

Zelfs met de oude gebouwen van Philips en Siemens hebben bekende architecten de juiste snaar weten te raken. Ook op Strijp S in Eindhoven is wonen en werken een prachtige combinatie geworden. Een oud vervallen fabrieksterrein is in no time omgetoverd tot the placet to be in Eindhoven. In de oude Philips hallen, is veel ruimte gekomen voor kleine bedrijven die er een kantoortje hebben en dat brengt leuke samenwerkingen tussen verschillende bedrijven tot stand. Prachtige lofts maken wonen in het centrum van Eindhoven zeer aantrekkelijk. Een kookworkshop in Eindhoven op Strijp S is helemaal hot maar onze kookstudio in Aarle-Rixtel kan zich daar zeker aan meten.

Lekker eten in Eindhoven

Ook de restaurants in Eindhoven zijn de laatste jaren in grote getalen neergestreken in een paar straten waar je voorheen in het donker niet alleen doorheen durfde te wandelen. De Dommelstraat, het Stratumseind, De grote en de kleine Berg en wat te denken van de nieuwe foodmarket naar voorbeeld van Rotterdam en Amsterdam. Bij zonnig weer zitten de terrassen overal helemaal vol en waan je je niet in Eindhoven maar in steden als Barcelona en Milaan…

Een weekendje weg in Eindhoven

Als je graag eens in ons groene Brabant verblijft, is een weekend weg in Eindhoven zeker een aanrader. Overal zijn leuke hotels of keurige B&B’s te vinden. Je kunt midden in de stad verblijven maar natuurlijk ook in Nuenen, Son en Breugel of Best je slaapgelegenheid vinden. Om de gastvrijheid staan wij Brabanders bekend en dat blijkt overal uit.

Fietsen in Eindhoven

Het fietsroute netwerk breidt zich nog steeds uit. Overal zijn prachtige fietspaden en je kunt zo vanuit Breda en Tilburg door de bossen van Chaam over een prachtige fietspad langs het Wilhelminakanaal de stad Eindhoven bereiken via de LF 13 route. Je kunt dan langs de Zuid-Willemsvaart of door de bossen door ons prachtige Brabant fietsen en zo je weg vervolgen naar het zuiden.