Kookworkshop Eindhoven

Ben je op zoek naar een actief uitje? Denk dan eens aan een kookworkshop. In Eindhoven, Geldrop, Neuen, Waalre en omgeving is Kookstudio Culinair Centrum de ideale locatie. Onze kookstudio is zeer ruim van opzet waardoor onze gasten elkaar niet in de weg lopen en lekker hun gang kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Ook als je beter wilt leren koken, is een kookworkshop in Eindhoven een goed idee. Ook leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven om samen met een paar vrienden te volgen. Wij hebben diverse mogelijkheden.

Verschillende groepen

Is het jouw beurt om een familiedag of bedrijfsuitje te organiseren. En ben je op zoek naar iets actiefs en gezelligs waar iedereen aan mee kan doen? En wil je daar ook nog lekker bij eten en drinken? Dan is een kookworkshop in onze kookstudio in Eindhoven een prima idee. Bij ons kun je kookworkshops volgen voor zowel grote als kleine groepen. We hebben ruimte voor groepen tot 100 personen in onze mooi ingerichte kookstudio. Maar ook als je alleen of met een kleine groep een workshop wilt volgen, is dat mogelijk. We hebben namelijk twee keukens en restaurants zodat we ook in een intiemere setting kookworkshops kunnen geven.

Workshops kleine groepen

Voor kleine groepen hebben we verschillende interessante en leerzame workshops samengesteld. Wil je bijvoorbeeld leren koken met de stoomoven? Dat is mogelijk. Onze koks geven je tips en trucks en leggen uit hoe verschillende stoomovens werken. Zo kun je in het vervolg soep, vis, vlees en zelfs desserts zelf bereiden in je stoomoven. Of leer Italiaans koken onder leiding van een Italiaanse chef. Daarnaast hebben we workshops voor zowel beginners als gevorderden of de workshop koken voor iedere dag. Het is zeer eenvoudig om je in te schrijven voor een van deze workshops. Er worden steeds weer andere workshops aangeboden. Houd daarom onze agenda goed in de gaten.

Workshops grote groepen

Ook voor grote groepen hebben we verschillende leuke en lekkere workshops samengesteld.

Ga bijvoorbeeld met z’n allen aan de slag met een streekmenu met diverse ingrediënten uit de omgeving. Wij koken graag met ingrediënten van het moment. Daarom hebben we ook een culinair seizoen menu samengesteld. Maar je kunt ook kiezen voor een Italiaans menu of een barbecue menu de luxe.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel is de toonaangevende kookstudio voor een kookworkshop in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Waalre en omgeving. Bij ons kun je op een professionele manier koken en dineren. Onze studio is dan ook zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeestjes of een jubileum. Van jong tot oud kan bij ons actief meedoen. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.