Kookworkshop grote groep

Op zoek naar een locatie voor een kookworkshop voor een grote groep? Dan is Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel de geschikte accommodatie. In onze studio is ruimte genoeg voor groepen tot 100 personen. Iedereen kan hier lekker zijn eigen gang gaan zonder elkaar in de weg te lopen. Je voelt je meteen thuis in onze professionele kookstudio. Interesse in een kookworkshop voor een grote groep? Wij maken graag een offerte op maat voor je.

Ruime keukens

Wij hebben genoeg ruimte voor een kookworkshop voor een grote groep. In onze kookstudio kun je allemaal tegelijk koken in onze twee ruime keukens. We hebben alles in huis om een heerlijk menu te maken. Professionele keukenapparatuur, genoeg ruimte en vakbekwame koks die je assisteren tijdens het koken. Ze zijn gewend om grote groepen te begeleiden. Onze koks geven je ook tips en trucs en je leert alles over basis- en snijtechnieken.

Verschillende menu’s

Tijdens een kookworkshop voor een grote groep maken we vaak speciale menu’s, waarbij we ook rekening kunnen houden met gasten met een allergie of dieet. Vooraf bespreken we het menu maar je kunt ook kiezen uit verschillende menu’s, bijvoorbeeld een streekmenu met diverse ingrediënten uit de omgeving. Je maakt dan bijvoorbeeld hammousse met een doperwtenjus en een vistaartje met groene groentes. Maar je kunt ook kiezen voor een Italiaans menu of een barbecue menu de luxe. Alle gerechten worden samen bereid met verse ingrediënten. We maken geen gebruik van pakjes en zakjes.

Genieten

Nadat jullie samen een mooi menu gekookt hebben en de tafel gedekt is, gaan jullie genieten van jullie zelf bereide diner in het moderne en sfeervolle restaurant. Want wat is gezelliger dan samen eten en drinken? Onze kookworkshop voor grote groepen is dan ook erg populair. Ook bij bedrijven die een teamuitje willen organiseren of aan teambuilding willen doen. Maar ook voor een familiedag of vrijgezellenfeest is onze kookworkshop voor grote groepen erg geschikt. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is de toonaangevende kookstudio voor een kookworkshop of kooklessen. Je kunt bij ons op een professionele manier koken. En daarna natuurlijk gezamenlijk dineren. Onze studio is dan ook zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeestjes of een jubileum. Van jong tot oud kan bij ons actief meedoen. Wij zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A2 of A50 en we hebben voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.