Kookworkshop Helmond

Wil je samen met je familie of collega’s een kookworkshop volgen? In omgeving Helmond moet je dan bij Kookstudio Culinair Centrum zijn. In onze ruime en professionele studio hebben we alles voor een heerlijke en gezellige middag of avond. Er is genoeg ruimte voor grote groepen tot maar liefst 100 personen. Iedereen kan hier lekker zijn eigen gang gaan. Samen koken en eten is toch genieten! Je kunt niet alleen voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest bij ons terecht maar ook als je beter wilt leren koken is een kookworkshop in omgeving Helmond een goed idee.

Brabants gezelligheid

In onze kookstudio ervaar je de Brabantse gezelligheid. Onze kookstudio is professioneel ingericht en erg sfeervol. We hebben twee keukens en restaurants. Onze beide restaurants hebben een warme en sfeervolle uitstraling maar ook trendy en hip, waardoor iedere gast zich direct bij binnenkomst thuis voelt. De beide keukens zijn professioneel en onze vakbekwame koks hebben allemaal ervaring bij het begeleiden van groepen. Voor een kookworkshop in omgeving Helmond moet je dan ook bij Kookstudio Culinair Centrum zijn.

Kleine groepen

Je kunt bij ons zowel met een kleine als grote groep terecht. Maar ook als je alleen bent, kun je makkelijk aansluiten bij een van de workshops. In onze agenda vind je een overzicht van de verschillende workshops. Inschrijven is zeer eenvoudig. We hebben namelijk cursussen voor beginners en gevorderden. Ook als je wilt leren koken met de stoomoven of de Big Green Egg kun je bij ons terecht. Daarnaast geven we workshops Italiaans, Thais of Indisch koken. Chefs van restaurants uit de regio leren je graag hoe je een diner kunt bereiden. Maak indruk op je familie of vrienden met de technieken die je van onze koks leert.

Grote groepen

In onze ruime kookstudio hebben we genoeg ruimte voor grote groepen. Jullie gaan samen aan de slag met een menu. Je kunt kiezen uit verschillende menu’s, bijvoorbeeld een streekmenu met diverse ingrediënten uit de regio. Maar je kunt ook kiezen voor een Italiaans menu of een barbecue menu de luxe. Kies wat het beste bij jullie past. Na afloop worden de bereide gerechten natuurlijk gezamenlijk opgegeten onder het genot van een heerlijk glas wijn of bier.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is de ideale kookstudio voor een kookworkshop in Helmond, Beek en Donk, Someren, Deurne en omgeving. Onze studio is zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeestjes of een jubileum. Onze kookworkshops bieden wij aan inclusief consumpties zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.