Moleculair koken

Moleculaire kookworkshop in omgeving Eindhoven en Helmond volgen kan bij Culinair Centrum in Aarle-Rixtel.

Chef-kok Albert Adrià werd er wereldberoemd mee: moleculair koken, ook wel het nieuwe koken genoemd. Maar deze ’speciale’ bereidingsmethode is misschien eenvoudiger dan u denkt. Met 5 Texturizers kan iedereen zijdezachte sauzen, gladde purees of kaviaarachtige bolletjes creëren als aanvulling op een gerecht.

Gelei en gels bereiden, cremes of een saus luchtig of schuimig maken, je leert het allemaal tijdens deze kookworkshop.

Het is mogelijk om bij deze moleculaire kookworkshop met 1, 2 of meerdere personen te reserveren. Na een gedegen uitleg start je samen met de andere gasten en kook je ongeveer 1 ½ uur een heel menu. Daarna gaan we samen aan tafel om te genieten van alle lekkere gerechten. We sluiten de avond af rond 22.30 uur.

Het menu is ook te gebruiken als een luxe kerst menu.

Onze kok Marcel weet alles over moleculair koken en de specifieke benodigheden die je daarvoor nodig hebt. In deze kookworkshop moleculair koken gaan we 8 tot 10 gerechten maken samen een mooi menu vormen.
 

Datum: dinsdag 27 november 2018 18.00 uur

Prijs: € 75,00 inclusief tafelwater, frisdrank, wijn, bier, koffie en thee.

Inschrijven workshop

Inschrijven workshop

Als je je in wilt schrijven voor deze kookworkshop moleculair koken, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan per direct een bevestiging per mail.