Kookworkshop Tilburg

Op zoek naar een locatie voor een kookworkshop? In omgeving Tilburg is Kookstudio Culinair Centrum de ideale locatie. In onze studio is ruimte genoeg voor groepen tot 100 personen. Iedereen kan hier lekker zijn eigen gang gaan zonder elkaar in de weg te lopen. Iedereen voelt zich thuis in onze gezellige kookstudio. Je kunt niet alleen voor een uitje bij ons terecht maar ook als je beter wilt leren koken is een kookworkshop in omgeving Tilburg een goed idee. Of je nu alleen of met velen komt, bij ons ben je altijd aan het goede adres.

Verschillende groepen

Ben je op zoek naar iets actiefs en gezelligs waar iedereen aan mee kan doen? En vinden jullie het ook leuk om samen te eten en te drinken? Dan is een kookworkshop ideaal. In omgeving Tilburg is onze kookstudio daar geschikt voor. Wij hebben ruimte voor zowel kleine als grote groepen tot 100 personen. Onze kookstudio is mooi en professioneel ingericht. We hebben twee keukens en restaurants. Je ervaart direct de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid.

Workshops kleine groepen 

Ben je met een kleine groep? Dan hebben we een paar leuke en interessante workshops samengesteld. In onze agenda vind je precies wanneer welke workshop gegeven wordt. Je kunt je makkelijk inschrijven, ook als je alleen wilt komen. Wil je bijvoorbeeld leren koken met de Big Green Egg en Primogrill? Volg dan de workshop BBQ BGE. Leer bakken, braden, grillen en vele andere technieken. Maar we hebben ook workshops Italiaans koken, omgaan met de stoomoven en koken voor iedere dag. Ben je een beginner? Kies dan voor de kookcursus voor beginners. Maar ook gevorderden kunnen bij ons terecht. Het is zeer eenvoudig om je in te schrijven voor een van deze workshops.

Workshops grote groepen

Ook voor grote groepen hebben we leuke en lekkere workshops samengesteld. Je kunt kiezen uit verschillende menu’s, bijvoorbeeld een streekmenu met diverse ingrediënten uit de omgeving. Je maakt dan bijvoorbeeld hammousse met een doperwtenjus en een vistaartje met groene groentes. Maar je kunt ook kiezen voor een Italiaans menu of een barbecue menu de luxe. Alle gerechten worden samen bereid.

Over ons

Kookstudio Culinair Centrum is de toonaangevende kookstudio voor een kookworkshop in Tilburg, Oirschot, Waalwijk, Valkenswaard en omgeving. Je kunt bij ons op een professionele manier koken. En daarna natuurlijk gezamenlijk dineren. Onze studio is dan ook zeer geschikt voor teamuitjes, personeelsfeestjes of een jubileum. Van jong tot oud kan bij ons actief meedoen. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.