Samen koken is genieten!

Kookworkshops met grote groepen

Kookworkshops met grote groepen volg je bij Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel, dicht bij Eindhoven en Helmond. Wij hebben een grote kookstudio waar je in onze 2 keukens makkelijk met 8 tot 100 personen een kookworkshop kunt volgen.

Culinair Centrum is ooit gestart als een kookstudio maar de laatste jaren is de locatie uitgegroeid tot een multifunctioneel centrum. Je kunt bij Culinair Centrum terecht voor een kookworkshop met diner voor groepen of een van onze individuele thema workshops volgen. Maar ook voor een gezellig feest  een vergadering of training kan de locatie gebruikt worden.

Zorgeloos genieten!

Culinair Centrum staat garant voor een avond vol gezelligheid! Samen met je vrienden, familie of collega’s beleef je een avond waar nog lang over gesproken gaat worden. Culinair Centrum helpt je graag bij de organisatie van je feest, bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuildingsactiviteit, huwelijksfeest, verjaardag. Voor een feest hebben wij veel verschillende mogelijkheden zoals een borrel, receptie, diner of compleet verzorgde feestavond.

Vergaderen in alle rust

Culinair Centrum beschikt over twee zalen. De beide ruimtes zijn goed geschikt voor een vergaderarrangement, training of zakelijk diner. De keukens kunnen wij zodanig afschermen dat ze niet zichtbaar zijn. Bij een vergadering, training of feest heb je altijd de beschikking over de gehele locatie. Er zijn dan geen andere gasten aanwezig.