Kookworkshops met groepen

Een kookworkshop bij Culinair Centrum staat garant voor een avond vol gezelligheid! Samen met je vrienden, familie of collega’s beleef je een avond waar nog lang over gesproken gaat worden. Samen koken en eten is tenslotte genieten! Culinair Centrum helpt je graag bij de organisatie van je kookworkshop in de buurt van Eindhoven en Helmond voor je personeelsfeest, teamuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, verjaardag of bruiloft.

Professionele keuken

Als je met een groep graag een kookworkshop in de buurt van Eindhoven of Helmond wilt volgen, ben je bij Kookstudio Culinair Centrum aan het juiste adres. Op een mooie locatie midden in Aarle-Rixtel, op slechts 15 minuten afstand vanaf Eindhoven, vind je een sfeervolle kookstudio met twee ruime keukens en twee sfeervolle restaurants. Hierdoor kun je zowel met een kleine groep vanaf 8 personen terecht maar ook met 100 gasten! Onder begeleiding van onze vakbekwame koks kook je allemaal tegelijk een mooi menu in onze professionele keukens. Nadat de mis en place gedaan is, eet je gezamenlijk. De afwas wordt gedaan en de recepten ontvang je achteraf digitaal.

Kookworkshops voor grote groepen

Voor een kookworkshop vanuit Eindhoven met een grote groep tot 100 gasten ben je welkom in Culinair Centrum Aarle-Rixtel. Tijdens de kookworkshop voor grote groepen maken we vaak speciale menu’s, waarbij we ook rekening houden met gasten met een allergie of dieet. In onze kookstudio kun je allemaal tegelijk koken in onze twee ruime keukens. Nadat jullie samen een mooi menu gekookt hebben, en de tafel gedekt is, gaan jullie genieten van jullie zelf gekookte diner in het moderne, sfeervolle restaurant. De kookstudio is zeer ruim van opzet met professionele apparatuur in de keuken en voldoende ruimte in beide restaurants. De kookworkshop in de omgeving van Eindhoven en Helmond voor grote groepen wordt begeleidt door voldoende vakbekwame koks die gewend zijn grote groepen te begeleiden. De eigenaresse Dorothé zal je graag persoonlijk ontvangen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Prijzen kookworkshops

kookworkshopDe prijzen van de kookworkshop in Eindhoven, Helmond en omgeving zijn  exclusief consumpties vanaf € 39,50. Wij bieden voor een kookworkshop in Eindhoven en omgeving ook een all-in prijs aan zodat je niet achteraf voor financiële verrassingen komt te staan. Vooraf bespreken we graag je wensen. Een compleet verzorgde avond organiseer je bij ons al met een kookworkshop onder begeleiding van vakbekwame koks, het diner en onbeperkt consumpties vanaf € 61,00 per persoon. Een avond duurt 4 tot 5 uur.

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de kookworkshop in de omgeving van Eindhoven en Helmond een vergadering of meeting bij ons te houden. Wij ontvangen je graag met koffie en een huisgemaakte lekkernij. Ook een culinaire lunch verzorgen wij graag voor jullie. Alle facilitaire zaken zoals beamer, scherm, flipover en WIFI zijn aanwezig.

Menu’s kookworkshop

kookworkshopBij een kookworkshop vanuit Eindhoven bieden wij diverse thema’s aan. Je kunt samen een kookworkshop volgen met een Italiaans, of pittig Thais thema, maar ook een kookworkshop met een streekmenu of een mooi culinair menu. Kijk hier voor de diverse menusuggesties. Dit zijn slechts suggestie. Wij houden altijd rekening met de seizoenen en maken ook graag een menu geheel naar jullie wensen. Onze vakbekwame koks zijn gewend aan het begeleiden van groepen en zorgen dat iedereen trots kan zijn op de zelfbereide gerechten.

Alle ingrediënten liggen samen met de recepturen klaar, alles vers, gezond en pure kwaliteitsproducten. Nadat je samen gekookt hebt en de tafel gedekt is, geniet je in een van onze twee restaurants van een mooi diner. We houden graag rekening met gasten met een allergie of dieet. Laat het ons vooral weten bij je reservering

Feestlocatie nodig?

Onze ruimte is ook geschikt als een feestlocatie. Voor een feest met een mooi buffet of voor een borrelarrangement waarbij je niet zelf kookt ben je ook van harte welkom. Bekijk de diverse mogelijkheden voor een geweldig feest.

Beschikbaarheid

Wil je graag weten of de gewenste datum nog vrij is, neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen met 06-83206193, te mailen of te chatten met de chatfunctie.