Feestje vieren op sfeervolle locatie?

Ga je een feestje vieren en ben je op zoek naar een sfeervolle locatie?

Culinair Centrum is onlangs verbouwd en beschikt over diverse mooi aangekleede ruimtes waar je met 20 tot 150 gasten ieder feest kunt vieren.

Als je een bijzonder feest wilt vieren, doe je dit ook graag op een mooie sfeervolle locatie. Je zoekt een ruimte waar iedereen zich thuisvoelt en zichzlef kan zijn. Culinair Centrum is al lang niet meer alleen een kookstudio maar een allround locatie voor ieder feest.

Vier je feest op een van de mooiste locaties in Noord-Brabant.

feestlocatie-helmond-culinair-centrum

Jubileum vieren?

Droom je er al jaren van om die ene speciale verjaardag of dat jubileum voor jullie huwelijk groots te vieren? Lekker eens al je vrienden, ooms en tantes en neven en nichten uitnodigen voor een hapje en een drankje?

 • Kun je thuis niet zoveel gasten kwijt;
 • Vind je het een heel gedoe om alles zelf te regelen, drankjes, lekker eten, muziek, extra stoelen enz.;
 • Ben je bang dat je dingen zult vergeten;
 • Wil je je gasten niet ontvangen in een muf zaaltje waar het interieur uit de jaren 70 stamt?

Culinair Centrum: Modern, hip en trendy

Zo’n feest wil je geven in een moderne en sfeervolle ruimte, niet te groot, hip en trendy ingericht, met nieuw meubilair, mooie kleurgebruik en een eigentijdse muurbekleding.  Een ruimte waar je je samen met je gasten op je gemak voelt. Waar een informele sfeer hangt en er lekker gelachen, gedronken en gegeten kan worden.

Kookstudio Culinair Centrum is zo’n locatie!

 • Drie jaar geleden helemaal verbouwd naar de huidige eisen des tijd;
 • Bestaat al 25 jaar en is allang niet meer alleen een kookstudio;
 • Wekelijks bezoeken veel groepen de locatie voor een kookworkshop, vergadering of feest;
 • Sinds vijf jaar onder leiding van een enthousiaste gastvrouw en eigenaresse die de touwtjes in handen heeft.

Een bijzonder feestje vieren?

Kom naar Culinair Centrum voor een

high tea, feestavond, buffet, borrel, diner of kookworkshop.

Iedere dag te reserveren

Aankomsttijd zelf te bepalen, overdag of in de avond

 

Reserveer je je feest voor het voorjaar van 2018 nu alvast dan wordt je drankarrangement uitgebreid met diverse speciaalbieren of mixdrankjes.

Diverse feesten vanaf € 24,50 p.p

Wat vinden anderen van ons:

Feestmiddag 80-jarige verjaardag opa

Een heerlijke zondagmiddag doorgebracht in Culinair Centrum voor de 80e verjaardag van mijn opa. Ontvangst met koffie en heerlijk stuk gebak van de plaatselijke bakker en daarna gezellig samen borrelen met de hele familie. De koks hadden verrassende hapjes gemaakt waarmee Dorothé rond kwam.
Elly

Feestavond met DJ en BBQ buffet

Vanavond genoten van een geweldig feest met een DJ en een BBQ buffet bij Culinair Centrum ter gelegenheid van onze 30e verjaardag!! Onbezorgd feest gevierd met voldoende drank en verrassende gerechten van de Big Green Egg en Primogrill barbecue. Ik zou het iedereen aanraden! Nogmaals hartelijk dank!
Martijn en Kim

Bruiloft met culinair 4-gangen diner

Wij hebben onze bruiloft met een uitgebreid diner samen met onze gasten gevierd bij Culinair Centrum. Iedereen heeft genoten van de sfeervolle locatie waar alles kon. Zelfs de jongste gasten voelden zich prima thuis. Voor hen had de kok een speciaal kindermenu gekookt.
Sanne en Daan

Culinair Centrum

Goossensstraat 24, Aarle-Rixtel

0492-381565

Beleef een geheel verzorgd feest en voel je thuis

Veel gestelde vragen

 • Kan ik de ruimte exclusief afhuren? Ja, bij ons beschik je al vanaf 8 personen over je eigen ruimte.
 • Moet ik altijd een kookworkshop volgen? Nee dat is niet nodig. Ook voor een feestavond, high tea, diner, walking diner of borrel kun je bij ons terecht.
 • Kan ik ook in de middag komen? Ja op ieder tijdstip kun je je feest laten beginnen.
 • Ik weet niet precies hoeveel gasten er gaan komen, is dat een probleem? Nee dat is geen probleem, tot 3 dagen vooraf kun je kosteloos annuleren.
 • Kan ik zelf de wijnen uitkiezen? Ja we overleggen graag met je als je speciale wensen hebt omtrent de consumpties.
 • Mag ik ook mijn eigen wijnen meebrengen? Jazeker. Onze huiswijnen zijn allemaal kwaliteitswijnen maar je kunt ook je eigen wijnen meebrengen. Dan betaal je kurkengeld.
 • Kan ik ook kort met de gasten koken en daarna dineren? Ja dat kan ook. Onze koks koken ook graag voor je en ook de bediening kunnen we voor je regelen.
 • Ik vind het niet leuk om het gevoel te hebben in de keuken van een kookstudio te zitten. Hoe gaat dat dan? Als je onze keuken niet wilt zien, schermen we die netjes en sfeervol af met een in-between gordijn.