Maandmenu

We hebben een afwisselende kaart waarin groenten de hoofdrol spelen! Als je daaruit geen keuze kunt maken, bestel dan ons 4 gangen maandmenu met populaire gerechten. De prijs voor ons 4 gangen maandmenu is € 29,50 p.p.  

Parelcouscous 
yoghurt – kurkuma - gemarineerde komkommer – gembertomaat - radijs - ingelegde citroen
Zeebaars op de huid gebakken

Dagsoep 

Ratatouille van groenten
Snijboon - Bospeen - Aardappelgratin -  Knoflookjus
Stoofvlees- Bavette 

Rabarber
Frambozenmousse - roodfruitcompote - yoghurt ijs 

Feestmiddag 15 jaar samen

Je keuken, die overloopt in een gezellige eet- en verblijfsruimte is brandschoon zonder etensgeuren! Het eten was voortreffelijk, en mooi om te zien. Vakkundige en geduldige koks die iedereen op weg hebben geholpen. De gasten hadden de leeftijd van 1 tot 80+ en iedereen was bezig en had tijd om nog her en der een praatje te maken. Chapeau dat je het op zo'n prettige manier voor elkaar kreeg!
Mies en Arie

Feestavond met DJ en BBQ buffet

Vanavond genoten van een geweldig feest met een DJ en een BBQ buffet bij Culinair Centrum ter gelegenheid van onze 30e verjaardag!! Onbezorgd feest gevierd met voldoende drank en verrassende gerechten van de Big Green Egg en Primogrill barbecue. Ik zou het iedereen aanraden! Nogmaals hartelijk dank!
Martijn en Kim

Bruiloft met culinair 4-gangen diner

Wij hebben onze bruiloft met een uitgebreid diner samen met onze gasten gevierd bij Culinair Centrum. Iedereen heeft genoten van de sfeervolle locatie waar alles kon. Zelfs de jongste gasten voelden zich prima thuis. Voor hen had de kok een speciaal kindermenu gekookt.
Sanne en Daan